samo jedna žena

Predstavljeni novi načelnici policijskih postaja PU istarske

dragutin cestar
Željko Lukunić/PIXSELL
15.10.2012.
u 14:18

Dosadašnja pomoćnica načelnika policijske postaje za kriminalističku policiju u policijskoj postaji Pula Tatjana Božac Maksić imenovana je načelnicom policijske postaje Pula

Načelnik PU istarske Dragutin Cestar predstavio je danas novoimenovane načelnike policijskih postaja. Dosadašnja pomoćnica načelnika policijske postaje za kriminalističku policiju u policijskoj postaji Pula Tatjana Božac Maksić, dipl. ekonomist, imenovana je načelnicom policijske postaje Pula. Načelnikom PP Buje imenovan je dosadašnji načelnik PP Pazin Ante Finderle, dipl. ing. sigurnosti. Dosadašnji pomoćnik načelnika policijske postaje za sigurnost cestovnog prometa u PP Poreč Davor Švenda, st. spec. kriminalistike, imenovan je načelnikom PP Umag.

>> Ovo su novi načelnici policijskih uprava – samo jedna žena

Za načelnika PP Labin imenovan je Davor Tomičić, ing. cestovnog prometa koji je dosad obnašao dužnost načelnika Odjela za sigurnost cestovnog prometa u Sektoru policije PU istarske. Valter Opašić, sveučilišni spec. organizacije i menadžmenta, dosadašnji voditelj Odsjeka za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PU istarske imenovan je načelnikom PP Pazin. Načelnikom PP Buzet imenovan je dosadašnji načelnik Denis Merlić, dipl. kriminalist. Načelnikom PP Poreč imenovan je Ivica Kešinović, kriminalist, koji dolazi s mjesta pomoćnika načelnika policijske postaje za pomorsku policiju i graničnu kontrolu u PP Umag.

Dosadašnji pomoćnik načelnika policijske postaje za ustroj i organizaciju rada u PP Pula Renato Božac, st. prvostupnik kriminalistike, imenovan je načelnikom PP Rovinj. Domagoj Fabijančić, dipl. ing. prometa, imenovan je načelnikom postaje prometne policije Pula, a dolazi s mjesta policijskog službenika za preventivu u cestovnom prometu u Odjelu za sigurnost cestovnog prometa u Sektoru policije PU istarske. Načelnikom postaje pomorske policije Pula imenovan je Emir Jakupović, dipl. ing. metalurgije, dosadašnji policijski službenik za delikte protiv opće sigurnosti u Odjelu općeg kriminaliteta Sektora kriminalističke policije PU istarske. Načelnikom postaje aerodromske policije Pula imenovan je dosadašnji načelnik Branko Ivan Bestulić, st. spec. kriminalistike.

Komentara 1

TO
Toni50
20:17 16.10.2012.

Predstavljeni novi načelnici policijskih postaja PU istarske, u nadi da nisu kao stari matori iskvareni !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije