BIO NA GODIŠNJEM ODMORU

Na Korčuli preminuo poznati zagorski poduzetnik Tihomir Premužak

Hum na Sutli: Ministar Zmajlovi? obišao novi filtar i proizvodnju u tvornici stakla Vetropack Straža
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/7
09.08.2022.
u 12:25

Informaciju su za Zagorje International potvrdili u tvornici

Preminuo je direktor Uprave Vetropack Straže Tihomir Premužak. Informaciju su za Zagorje International potvrdili u tvornici.

Zagorje International neslužbeno doznaje da je Premužak (54) bio s obitelji na godišnjem odmoru na Korčuli te da je krenuo na rekreaciju biciklom i da mu je u jednom trenutku na biciklu pozlilo. 

Podsjetimo, u rujnu 2021. tvrtka Vetropack Straža organizirala je dan otvorenih vrata i druženje s građanima.

Tada je Premužak kazao okupljenima da su unatoč teškoćama kroz koje su prolazili ponovno odlučili otvoriti vrata tvornice. Podsjetio je da su 2015. godine predstavili njihov najveći ekološki projekt, filtar za pročišćavanje dimnih plinova i visoki dimnjak. Proveli su remont obojene peći, točnije, na istom mjestu napravili su potpuno novu peć, 50 posto većeg kapaciteta od prethodne. Proširili su i proizvodni pogon, dodali jednu proizvodnu liniju, instalirali najmodernije strojeve i uređaje koji se mogu naći na tržištu te zbog povećanja kapaciteta te peći zaposlili još 33 osobe. 

Foto: Matija Topolovec/PIXSELL

Istaknuo je i da je Vetropack Straža u posljednjih 25 godina stasala u modernu europsku staklarnu znatno većeg kapaciteta te je postala važan motor Vetropackova snažnog stroja.

– Zahvaljujem mještanima Huma na Sutli, koji su uvijek ''fabriku'' smatrali dijelom svoga mjesta i razumjeli posebnosti proizvodnog procesa i njegova utjecaja na život u mjestu. ''Fabrika'' se svesrdno trudila svih ovih godina vratiti to na primjeren način, vjerujem da je naš trud primijećen i da smo uvelike u tome uspjeli – zaključio je tada Premužak.

U lipnju 2020. u tvrtki Vetropack Straža održao se 30. susret Liderova Kluba izvoznika. Glavni gost susreta bio je i predsjednik Zoran Milanović koji je u društvu Tihomira Premužaka obišao tvornicu. 

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Bud Humski
Bud Humski
13:49 09.08.2022.

Sucut obitelji i prijateljima. Ne znam da li i vi primjecujete zastrasujuci porast iznenadnih smrti ljudi dobrog zdravlja, cak i mladih sportasa izuzetne fizicke pripremljenosti... u zadnjih par godina? Pitam se pitam... da li i vasi mozgovi rade kao kod nas "teoreticara zavjera"? Necu dalje, odoh... dogovorio sam sa svojim lijecnikom petu dozu... kazu da nam ove jeseni stize... koji ono bijase val plandemije?

DL
Dvanaest__legija
12:45 09.08.2022.

Umro je "iznenada", to je postalo prilično učestalo u zadnje vrijeme, posebno prilikom sporta ili napora!

AR
arwin
13:03 09.08.2022.

Od cjepiva nije sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije