tragedija u austriji

Prerezao joj grkljan: Muškarac ubio suprugu pred kćeri (5)

nož,knife
Duško Jaramaz/PIXSELL
07.09.2013.
u 18:49

Brutalnom ubojstvu koje se dogodilo u Salzburgu prethodila je svađa tijekom koje je muškarac napao svoju 25-godišnju suprugu.

Muškarac iz BiH u Austriji nožem je ubio svoju suprugu pred njihovom petogodišnjom kćeri, piše 24 sata.

Brutalnom ubojstvu koje se dogodilo u Salzburgu prethodila je svađa tijekom koje je muškarac napao svoju 25-godišnju suprugu. Ona se pokušala braniti no on ju je svladao te joj nožem prerezao grkljan, a na tijelu joj je nanio i nekoliko ubodnih rana. Nakon toga je o ubojstvu obavijestio prijatelje koji su pozvali policiju te pokušao ubiti sebe, no nije u tome uspio. Policija ga je kada je stigla na mjesto tragedije našla u sobi prekrivenog krvlju.

Muškarac je u pritvoru, a petogodišnja djevojčica koja je sve promatrala nalazi se u ustanovi za socijalnu skrb.

Sumnja se da je zločin počinjen zbog ljubomore.  

>> Ubio čovjeka, a priznanje objavio na You Tubeu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije