Eskalacija nasilja

Pretukao maloljetnika i nanio mu teške ozljede u Zadru. U Pakoštanima napad bocom

Vozila policije i vatrogasaca
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
18.07.2024.
u 10:49

U Jazinama ozlijeđen maloljetnik, a u Pakoštanima napadnut 56-godišnjak

U Policijskoj postaji Zadar dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je 13. srpnja u Zadru na predjelu Jazina u kasnovečernjim satima napao i ozlijedio maloljetnog hrvatskog državljanina u dobi od 17 godina. Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u OB Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. Protiv 21-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Teške tjelesne ozljede.

Nadalje, policijski službenici Policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je 15. srpnja u poslijepodnevnim satima u Pakoštanima, narušavajući javni red i mir fizički napao 56-godišnjaka te ga pogodio staklenom bocom.

Ozlijeđenom 56-godišnjem hrvatskom državljaninu je pružena liječnička pomoć, kojom prilikom su mu ozljede okvalificirane kao lake tjelesne ozljede.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 61-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede u pokušaju - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije

GALERIJA Tragičan kraj: Policija cijeli dan na terenu, u Dravi pronašli mrtvog muškarca

Vozila policije i vatrogasaca
1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije