Pero Ćorić

Vlada u kojoj bi bio SDSS ili druge stranke koje su dovele do devastacije Hrvatske nam je neprihvatljiva

Pero Ćorić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
14.06.2016.
u 14:13

Prihvatljiv nam je kompromis između trenutne većine, a strana svaka politička trgovina

Glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić najavio je na sastanku s novoizabranim vodstvom stranačke podružnice u Vukovaru kako stranka ne dosutaje od svojih ranijih stajališta glede krize Vlade RH.

– Kaže jedna narodna kako je u politici daleko do zore te su dopušteni politički obrati koji bi iznjedrili dobrobit svih građana. HSP AS je prepoznat u ovom sazivu Hrvatskog sabora kao nepromjenjiva politička vertikala i na tom tragu se ni do zore ne može promijeniti ništa. Prihvatljiv nam je svaki kompromis unutar trenutne saborske većine, a strana nam je svaka politička trgovina. Vlada RH u kojoj bi sjedili predstavnici SDSS-a ili drugih političkih stranaka koje su doveli do gospodarske, moralne i demografske devastacije Hrvatske za HSP AS je neprihvatljiva i taj stav se neće promijeniti – rekao je Ćorić. 

>> Sastao se uži kabinet bez Karamarka, Kovač: HDZ je jedinstven i snažan. Dobrović: Za nas je mandatar Orešković

Komentara 18

DU
Deleted user
15:38 14.06.2016.

SDSS , nema šta traziti ni u Hrvatskom saboru a kamoli u vlasti. Ima i drugih srba osim Pupovčevih. Svako koaliranje s njima je čista izdajanacionalnih interesa zato što bi dobili nešto "ispod stola" a znamo koji su njihovi ciljevi.

Avatar pozor
pozor
14:45 14.06.2016.

A ovaj se javio kao da je on donio neki prosperitet hrvatskoj sa ovom vladom,vase lustracije,koketiranje sa ustasama,radikaliziranje situacije,djeljenje naroda na ove i one to je jedini vas doprinos i zato tonemo u blato,okaljali ste obraz Hr i ekonomski nas unazadili,bravo za vas!

Avatar istovari
istovari
15:11 14.06.2016.

Devastaciju Hrvatske koju je napravio vaš koalicijski partner HDZ je devastacija stoljeća... Srbi, Turci, Mađari ili Mlečani treća su liga u usporedbi sa hrvatskom Cosa nostrom na čelu koje je Garavi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije