Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Neugodan incident obilježio je koncert hrvatske pjevačice iz Bijelog Samostana, Aleksandre Prijović

storyeditor/2023-12-07/Prijovic_i_ekipa.jpg
10.12.2023.
u 11:15

U svome britkom stilu Toni Ivanišević secira događaje u proteklih sedam dana

Subota  2. 2. 2023.

Ima li išta ljepše, domoljubnije, bogoljubnije i sebedarnije od guljenja koljena za domovinu, za muškarce duhovne autoritete u obitelji, za zabranu pobačaja, protiv bludničenja, a za predbračnu čistoću? Za mnoge hrvatske muževe koji su jutros za te ideale kleknuli i molili, definitivno nema. Tužno je bilo vidjeti mnoge zabludjele ovčice koje su pored njih prolazile i s podsmjehom se osvrtale prema njima nazivajući ih klečavcima. Međutim, lijepo je da su dobili podršku. Udruga stranih radnika, budućih hrvatskih državljana, objavila je priopćenje u kojem ističe da apsolutno podržavaju njihove ciljeve. Štoviše, predsjednik udruge Sayed Mohammad Mumadi naglasio je kako ne samo da podržava ciljeve molitelja nego je naglasio i kako bi u te ciljeve dodao i javno bičevanje bludnica koje nepokrivene glave paradiraju okolo bez pratnje muškaraca duhovnih autoriteta.

Nedjelja 3. 12. 2023.

Split je u kaosu! Specijalne policijske snage putuju prema Splitu jer lokalni specijalci nisu dovoljni da suzbiju nerede koji su počeli sinoć nakon pobjede Hajduka nad Goricom, kada je po gradu organiziran navijački karusel. Nakon karusela na rivi su se počeli okupljati navijači u velikom broju, masa je počela bacati u more automobile zagrebačkih tablica, a pretučeno je nekoliko desetaka ćelavih muškaraca, koje su torcidaši zamijenili za šefa hrvatskih nogometnih sudaca Bruneka Marića. Kada je broj okupljenih premašio 100.000 ljudi koji su palili bengalke i tražili da Plenki svira kraj i proglasi Hajduk novim prvakom, policija je vidjela da je vrag odnio šalu. Plenki je žurno u Split poslao Branka Bačića da smiri narodne mase, ali i on je, namazan katranom i perjem, ostavljen na Klisu.

Ponedjeljak 4. 12. 2023.

Stvarno je više dosta gaženja, prozivanja, razvlačenja po medijima i kritiziranja nove zagrebačke vlasti! Dobro, čovjek je došao na vlast tvrdeći da će raskinuti Bandićeve veze sa sumnjivim tvrtkama koje uzimaju trilijune na saniranju otpada dok Jakuševec i dalje raste te da će zazelenjeti Zagreb u kojem će Jakuševec postati ekološki raj, a ne sanitarna sramota, da će Zagreb postati ogledni primjer ekološke revolucije i činjenica je da ništa od toga nije ostvareno, ali Senf se baš trudi i stvarno nije fer danas ga vrijeđati i optuživati samo zato što je na Jakuševcu nešto malo eksplodiralo i što je pripadnik nižeg stališa, proleter iz radničke klase ostao bez ruke. Što je jedna radnička ruka prema veličanstvenoj viziji koju će Senf ostvariti ako mu poklonimo još nekoliko mandata!

Utorak 5. 12. 2023.

Hrvatska je danas ponosna na najbolje sinove naše domovine, na stotinu uznika koji su slavu jedine nam i vječne Hrvatske pronosili mlateći živalj na atenskim ulicama dok ih bizantinski žandari nisu spremili iz rešetaka. Njihove mame i tate od tada prosvjeduju tražeći da im se simpatična čeda vrate natrag, jer oni ne bi ni mrava zgazili i jamačno nisu krivi za ubojstvo grčkog navijača. Zoka je na njihovoj strani, Plenki se trudi, Malenica apelira i, evo, danas su ih doveli na sud, na kojem su uz uzvikivanje radosnih ustaških pozdrava javno obznanili da su za doma spremni. Vođa nestašnih ljubitelja plave boje na sudu je osim "za dom spremni" uzviknuo da priznaje samo sud svoje, nacionalsocijalističke partije! Pukovnik Skejo, koji im je došao dati podršku, nakon toga je kroza suze izjavio da "narod koji ima takvu omladinu ne treba brinuti za svoju budućnost!"

Srijeda 6. 12. 2023.

storyeditor/2023-12-07/Prijovic_i_ekipa.jpg
1/21

Neugodan incident obilježio je posljednji koncert hrvatske pjevačice iz Bijelog Samostana, Aleksandre Prijović. Prija, koja se nalazi na privremenom radu u Srbiji, održala je u svojoj domovini, svojoj rodnoj zemlji Hrvatskoj, pet uzastopnih koncerata koje je pohodilo i staro i mlado i nikome do večeras nije pala dlaka s glave. Međutim, zagrebačka policija javlja da je pokraj Arene pronađen muškarac s vidljivim podljevima, koji nije htio reći što se dogodilo, ali policija je od pripadnika osiguranja Prijina koncerta doznala da je gospodin morao biti zaustavljen upotrebom sile jer je iza pozornice pokušao poljubiti Priju! Policija je šturo objavila da se radi o G. G. R. (65) iz Zagreba i da mu to nije prvi incident ove vrste. Navodno ga zbog sličnog ispada traži i Interpol, jer je pokušao poljubiti njemačku političarku.

Četvrtak 7. 12. 2023.

Glasnim roktanjem diljem Slavonije svinje su pozdravile dogovor njihovih vlasnika i Plenkijevih emisara. Nema više prosvjeda, nema blokade prometnica i graničnih prijelaza. Tomislav Pokrovac raspustio je seoske straže, traktore i kombajne maknuo s cesta i proglasio kraj epidemije svinjske kuge. Nakon toga s prosvjednicima je naoštrio noževe i svinje koje je spasio od eutanazije i GGR-a otišao klati po kućama. Naime, kolinje je zbog cijele frke u ozbiljnom kašnjenju.

Petak 8. 12. 2023.

Hvala ti, dragi Plenki, što si isposlovao da grčka banda pusti barem trećinu naših nevinih dječaka čija je tužna sudbina Hrvatsku okupirala od onog trenutka kada su ih strašni Grci bacili u kazamate i progutali ključ, i to samo zato što su se provozali do Atene kako bi malo premlaćivali ljudska bića. Na Trgu bana Jelačića sprema se veličanstven doček za naše dečke. Sponzori su im osigurali kacige, štitnike i bejzbol-palice za iduća gostovanja, kloci će ih također čekati, ali jedna lokalna željezarija radi prekovremeno kako bi osigurala i lance i boksere za u glavu. Sve za naše dečke!

Komentara 7

JO
Jo97
15:33 10.12.2023.

Bijeli Samostan? Stvarno? Svaka čast nepismenom i bezobraznom novinaru 👏👏

ST
strahimir
14:20 10.12.2023.

Satira za pustiti vodu iz kotlića.

Avatar razmaknica
razmaknica
17:19 10.12.2023.

Brena-može, Djoole Balašević - može, Bajaga - može, A.Prijović - može, Thomson - ne može.... eeee moj Zagrebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije