Brođanin odgovara:

Prijetila mi je da će mi glavu odrezati. Završio sam u bolnici

'07.01.13., Slavonski Brod - Zgrada u naselju Slavonija 2 u kojoj je stanovala obitelj slavonskobrodskog monstruma. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL'
Ivica Galović/Pixsell
25.01.2013.
u 22:24

Pijana je napustila mene i djecu i to zato što se zaljubila u čovjeka kojeg je upoznala preko interneta, kaže I. L.

Nikada nisam zlostavljao svoju ženu niti sam joj prijetio. Ona je sve izmislila, što sam dokazao na sudu gdje sam dobio oslobađajuću presudu za navodne prijetnje – ističe Brođanin I. L, muž S. L., u svom reagiranju na njezin istup u Večernjem listu.

On kaže da je majka krajem prošle godine pijana napustila njega i njihovih četvero malodobne djece i otišla iz njihove obiteljske kuće. Razlog odlaska bio je, kaže, taj što se zaljubila u drugog čovjeka kojeg je upoznala na internetu. Njihov sin otprije je znao za njihovu vezu jer su razgovarali preko Skypea i pritom bili toliko glasni da dijete noću nije moglo spavati. Majka ga je, kaže, ucjenjivala da ocu ne smije ništa reći jer mu u protivnom neće dopustiti izlazak van.

– Žena mi je ostavila pismo u kojem je navela da od mene neće ništa tražiti i kako nas ostavlja. Zbog takva njezina postupka ubrzo sam dobio srčani udar i završio u bolnici – kaže I. L. Otac navodi da je S. L. odmah po odlasku iz kuće u Slavonskom Brodu u kojoj su nekada živjeli uzela njegov pištolj i odnijela ga u policiju slagavši da joj je prijetio. A prava je istina, tvrdi otac, da je ona njemu prijetila, i to tako što mu je u jednom telefonskom razgovoru kazala kako će mu odrezati glavu.

Prema njegovim riječima, cilj s kojim je njegova žena ishodila sudsko rješenje o zabrani prilaženja isključivo je taj što mu ne dopušta da dođe u njezinu kuću i vidi u kakvu su stanju djeca, koju često zanemaruje i koja su mu se uplakana u nekoliko navrata žalila na njezino ponašanje.

>>'Muž mi prijeti smrću, a iz Centra me nadziru i žele mi oduzeti djecu'

Komentara 2

BN
Bosanski Ninđa
16:19 26.01.2013.

Ja i moja supruga poznajemo tu obitelj jako dobro mi smo za to znali da ona ima vezu sa čovjekom preko fb ona je koma nezaslužuje ona tog čovjeka a kamoli djecu to je strašno

VE
velikazmija
23:23 25.01.2013.

kakav je to nagon ili usijanje da krv svoju zaboravi četvero dijece radi klipice -- štrašno --mora doći sud BOŽJI -- ni životinja ne napusta potomstvo --vriđam životinju --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije