napad u parku

Privedena dvojica koja su iscipelarila rukometaša u parku

Bojan Crnojević
Pixsell
19.04.2010.
u 17:34

Policija je priopćila da su se njih dvojica na pješačkom prijelazu kod T-comova centra na Kvaternikovu trgu u nedjelju oko 1.50 sati počeli smijati kada su čuli zvuk narodne glazbe s mobitela djevojke koja je bila u društvu Bojana C.

BJELOVAR - Nakon kriminalističke obrade dvojica 17-godišnjaka koje se sumnjiči za teško ozljeđivanje Bojana Crnojevića privedena su u Istražni centar Županijskog suda u Bjelovaru.

Policija je priopćila da su se njih dvojica na pješačkom prijelazu kod T-comova centra na Kvaternikovu trgu u nedjelju oko 1.50 sati počela smijati kada su čuli zvuk narodne glazbe s mobitela djevojke koja je bila u društvu Bojana Crnojevića.

Na to je on počeo verbalni sukob koji je kulminirao fizičkim napadom maloljetničkog dvojca u kojem su Crnojeviću teško ozlijedili glavu zbog čega je danas smješten na čeljusni odjel Kliničke bolnice Dubrava.

>> Cipelarili rukometaša pred djevojkom u središtu Bjelovara

Kako je potvrđeno, riječ je o prijelomima svih kostiju lica osim donje čeljusti, odnosno teškim ozljedama zbog kojih je životno ugrožen.

Komentara 30

OB
-obrisani-
12:26 20.04.2010.

Da Vojsku na ulicu, ovo smeće vani di im je misto,misto im nije u HR još malo pevali bi daj im je salate klat ćemo Hrvate,neka nose pevaljke preko Dunava,ili ih spremit u Pulsku Arenu tamo i Zagrebu imadu dosta publike.

Avatar m_m
m_m
17:44 19.04.2010.

Eto, zlatna dječica malo se nasmijala, a na kraju ispadoše krivi!

KB
kljaka-bj
06:59 20.04.2010.

Ljudi, pa sta je vama? Kakvi narodnjaci? Samo zato sto se zove Bojan Crnojević znači da je pjevao cajke? Čovjek inače sluša rap. A pjevao je pjesmu Dubioze kolektiv. Pa ako su to cajke, onda sam ja pelikan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije