TEŠKE OZLJEDE

Privedeno više osoba zbog tučnjave u Slavonskom Brodu: Nogom u glavu udario mladića koji je ležao na podu

Tučnjava u SB
25.12.2022.
u 11:39

- U vezi teške tjelesne ozljede 21-godišnjaka, policijski službenici su priveli 24-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljede te nad njim traje kriminalističko istraživanje - stoji u priopćenju koje potpisuje policijski službenik za odnose s javnošću Tomislav Kovačević.

Iz policije su izvijestili o detaljima masovne tučnjave koja se na Badnjak dogodila u središtu Slavonskog Broda. Podsjetimo, mladić odjeven u Djeda Mraza završio je u bolnici nakon što ga je drugi, inače djelatna vojna osoba, snažno udario nogom u glavu dok je ležao na cesti. 

Snimak nemilog incidenta završio je na društvenim mrežama, gdje je naišao na brojne osude i zgražanje javnosti. Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, u subotu, 24. prosinca oko 15:15 sati zaprimljena je dojava o narušavanju javnog reda i mira (tuča više osoba) na ulici u Slavonskom Brodu, Ul. Šetalište braće Radić. Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, koji su potvrdili istinitost dojave, te su zatekli 21-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,82 promila vrijeđao policijske službenike, zbog čega je uhićen uz uporabu sredstava prisile. 

Protiv 21-godišnjaka policija podnosi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok nad istim slijedi daljnje kriminalističko istraživanje vezano za kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi. U Opću bolnicu u Slavonskom Brodu javio se drugi 21-godišnjak koji je bio sudionik tuče, kod kojeg je konstatirana teška tjelesna ozljeda, te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten kući. 

Uznemirujuća snimka!

- U vezi teške tjelesne ozljede 21-godišnjaka, policijski službenici su priveli 24-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljede te nad njim traje kriminalističko istraživanje - stoji u priopćenju koje potpisuje policijski službenik za odnose s javnošću Tomislav Kovačević.

Policijski službenici su operativnim radom došli do saznanja i priveli više osoba u dobi od 20, 23, 20 i 22 godine, nad kojima traje kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju činjenica i okolnosti na nastali događaj, te podnošenja odgovarajućih prijava.  

Ključne riječi

Komentara 18

JA
jamesd
13:09 25.12.2022.

Zatvorska kazna za pokušaj teškog ubojstva ! Osoba nemoćna u polusvjesnom stanju leži na cesti a ovaj ga svom silinom udara nogom u glavu !

FL
Flajšmašina
12:46 25.12.2022.

Tko ne zna, ovo je Slavonski Brod vec preko 20 godina. Da netko nije snimio, ne bi se ni znalo. Ovakve situacije su svakodnevica. Sl. Broda. Nasilna mladež se iživljava nad svima, al kazna nikad nikog ne stiže. Dobrodošli uu "Mexico", grad koji je na razini zasticenog rezervata

Avatar marlony
marlony
13:11 25.12.2022.

"Otpadni brod"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije