Zaboravio novčanik

Prodavač nasamario Vučića koji je Bidenu odlučio kupiti opanke

biden i vučić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.08.2016.
u 14:12

Vučić je posegao za novčanikom, no nije ga pronašao pa je račun platila savjetnica srpskog premijera, ali njegovim novcem i u dinarima.

Američki potpredsjednik Joe Biden jučer je došao u posjetu Srbiji gdje je zajedno s premijerom Aleksandrom Vučićem prošetao Skadarlijom u Beogradu.

Prilikom šetnje prolazili su pokraj trgovca koji je imao štand sa srpskim suvenirima i rukotvorinama. Bidenu su se svidjeli opanci pa ih je odlučio kupiti.

- Tko prodaje - upitao je Vučić nakon čega je do njega došao prodavač.

Biden je pitao koliko koštaju, a u tom trenutku Vučić je odlučio počastiti Bidena i platiti opanke.

- 70 eura - odgovorio je prodavač premijeru zemlje čija je valuta dinar.

Vučić je posegao za novčanikom, no nije ga pronašao pa je račun platila savjetnica srpskog premijera, ali njegovim novcem i u dinarima.

Trgovac je inače dobro naplatio opanke koje inače koštaju oko 4000 dinara što ispadne oko 33 eura odnosno nešto manje od 250 kuna.

>> Šešelj pozvao Srbe u SAD-u da glasuju za Trumpa a Bidena nazvao 'zločincem'

Komentara 20

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:41 17.08.2016.

hehehe srpski suveniri, opanci, debele čarape, šajkaće i nije ih sram to još pokazivati Amerikancima

Avatar sv.ilija
sv.ilija
15:23 17.08.2016.

Vama novinarima iz večernjaka država hrvatska za godišnjicu treba poklonit opanke,jelek i anteriju da se zna odakle ste došli, nadam se da mi nećete obrisat komentar i napisat da je uvredljivog sadržaja jer vi pišete u svojim člancima puno gore od ovog što sam ja napiso

DE
derin
14:40 17.08.2016.

Ah da jučer su bili civilizirani, a za par dana udri po susjedima nazivajući ih fašistima i huskanjem na zlo bez imalo pardona. Državu im vodi čovjek s bipolarnom ličnošcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije