Kiša ili sunce

Evo kakvo vrijeme za Praznik rada i produljeni vikend prognozira Zoran Vakula

Praznik rada
Foto: Ilustracija: Goran Stanzl/PIXSELL
29.04.2015.
u 11:33

U petak će biti djelomično sunčano uz mogućnost povremene kiše, osobito na sjevernom Jadranu, Gorskom kotaru i Lici

Iako će biti kiše, Praznik rada i ostatak produljenog vikenda moći će se provesti na otvorenom i to u kratkim rukavima, prognozirao je glavni meteorolog HRT-a Zoran Vakula u emisiji Dobro jutro Hrvatska.

U petak će biti djelomično sunčano uz mogućnost povremene kiše, osobito na sjevernom Jadranu, Gorskom kotaru i Lici. Kiša će u noći s petka na subotu te u subotu ujutro zahvatiti gotovo cijelu zemlju, no već će se u poslijepodnevnim satima razvedriti.

Vrijeme bi tijekom nedjelje trebalo biti stabilno, temperatura bi trebala porasti, u unutrašnjosti i do 25 Celzijevih stupnjeva.

>> Promjena vremena: Sutra osjetno zahladnjenje, u petak kiša

>> Kakvo nas ljeto čeka? Pročitajte prognozu Zorana Vakule

Komentara 8

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
11:46 29.04.2015.

Koja prognoza,vrijeme bi trebalo ,pa onda temperatura bi trebala,pa bice kise a mozda i nece i malose bude moglo bit na otvorenom a malo ne e sad ga znaj

DU
Deleted user
12:03 29.04.2015.

Vakulizam je ogranak meteorologije koji se bavi time kakvo je vrijeme trebalo biti! Tko sumnja u definiciju, nek ubaci u tražilicu : Vakula prognoza ljeto 2014. Tamo stoji crno na bijelom da je dotično promašio "ceo fudbal" odnosno tako hladnog, kišovitog ljeta se ne sjećaju ni u staračkim domovima.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
23:15 29.04.2015.

Hm, bit će promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, uz mogućnost kiše. Po danu će biti više svjetlo, a po noći više mračno. E neš ti prognoze. Javno laže, krivično ne odgovara, a još ga za to i dobro plačaju. To To se zove biznis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije