Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dionica zatvorena

Sudar dvaju kamiona na autocesti A2: Došlo je do istjecanja nafte, vozači u šoku

nesreća kod Začretja
Zagorje.com
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.03.2024.
u 10:00

Prometna nesreća dogodila se oko 8.35 sati, a u njoj su sudjelovala dva teretna vozila

Zatvorena je dionica autoceste A2 Zagreb – Macelj između čvorova Krapina i Sveti Križ Začretje u smjeru Zagreba. Kako navode iz Hrvatskog autokluba (HAK), dogodila se prometna nesreća te je došlo do istjecanja nafte.

Prometna nesreća dogodila se oko 8.20 sati, a u njoj su sudjelovala dva teretna vozila. Na teren su izašli djelatnici Hitne medicinske pomoći i vatrogasci. Očevid je još uvijek u tijeku, a prema prvim informacijama iz PU krapinsko-zagorske, u nesreći nije bilo ozlijeđenih, no iz rezervoara vozila iscurilo je gorivo, doznaje Hina.

Kako navodi portal Zagorje.com, vozači teretnih vozila državljani su Srbije i BiH. Oni nisu ozlijeđeni, ali su u velikom šoku. 

"Iz rezervoara je istekla manja količina, samo po kolniku. Nije bilo zagađenja okolo i sve je poprskano sredstvima za čišćenje", rekao je glasnogovornik PU krapinsko-zagorske Zoran Lončar.

GALERIJA Nekad simbol grada, danas potpuno devastirana: Od đakovačke Mimoze ostali su samo zidovi

nesreća kod Začretja
1/65
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije