Smrt

Pronađen mrtav u automobilu, sumnja se na predoziranost

'dal....09.04.2008....dubrovnik heroin snimio-zvonimir pandza'
'zvonimir pandza'
04.04.2011.
u 08:36

- Roditelji su u petak policiji prijavili nestanak sina koji je iz kuće automobilom otišao u četvrtak, i nije se vraćao - kaže glasnogovornik PU međimurske Krunoslav Gosarić

ČAKOVEC - U automobilu parkiranom na poljskom putu kod međimurskog sela Dunjkovca pronađen je mrtav 25-godišnjak. Sumnja se na smrt predoziranjem, no točan uzrok utvrdit će se obdukcijom koja će se danas obaviti na odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec.

Mladić je pronađen u subotu oko 14 sati u Golfu na makadamskom putu između Dunjkovca i Nedelišća.

- Roditelji su u petak policiji prijavili nestanak sina koji je od kuće automobilom otišao u četvrtak, i nije se vraćao - kaže glasnogovornik PU međimurske Krunoslav Gosarić. Riječ je, navodno, o registriranom ovisniku o drogama.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:45 04.04.2011.

mani trošak sa društvo jer liječenje narkiča je skupocijeno inaće selo iz kojeg potjeće mladić poznato je po drogerašima

IB
istina_boli
13:44 04.04.2011.

Bolje i ovako, nego da je tako doziran krenuo na kuglanje po cesti ili pored neke skole!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije