Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraćena u Zoo

Pronašli odbjeglu vučicu uz samu mađarsku granicu, akcija je trajala tri sata

Ilustracija
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
17.12.2019.
u 17:37

- Još jednom se zahvaljujemo svim građanima koji su pomogli da vučicu vratimo, a pogotovo lovačkom društvu - zahvalio se Vjeran Marijašević, voditelj komunikacija Unikoma

Vučica za kojom se traga od petka uhvaćena je u Torjancima i vraćena u Zoološki vrt u Osijeku, pišu 24 sata.

- Prema dojavi Lovačkog društva iz Torjanaca krenuli smo na teren. Oni su ju vidjeli u kanalu, a lovci su bili uz nju kako opet ne bi odlutala - rekao je za 24 Vjeran Marijašević, voditelj komunikacija Unikoma, koji je vučicu u šali prozvao "odbjeglom nevjestom".

Dojavu su dobili poslijepodne, a akcija je trajala tri sata dok vučicu nisu uspjeli "stjerati" uz žicu uz samu mađarsku granicu na 10 do 15 metara udaljenosti. Potom su u nju ispalili strijelcu za uspavljivanje.

- Još jednom se zahvaljujemo svim građanima koji su pomogli da vučicu vratimo, a pogotovo lovačkom društvu -  zahvalio se Marijašević.

VIDEO Lisica na benzinskoj postaji:

Ključne riječi

Komentara 15

CH
che99
17:52 17.12.2019.

stvarno ste je "spasili"...pustite te životinje u prirodu!!!

DU
Deleted user
18:08 17.12.2019.

drago mi je da je dobro, iako nije ova sa slike... ona prava je puno manja i mlađa..... volim živine... lani sam spasio mladu zmiju, sakrila mi se u garažu, lijepo sam je iznio van.. bjeloušku...

PR
prajdali100
18:09 17.12.2019.

Jadna zvjerka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije