incident u Vegasu

Prosvjednica gađala Hillary Clinton cipelom, umalo je pogodila u glavu

Hillary Clinton
Foto: YouTube screesnhot
1/2
11.04.2014.
u 08:53

Bivša državna tajnica samo se izmaknula i nastavila pričati kao da se ništa nije dogodilo

Bivša američka državna tajnica i prva dama Hillary Clinton, koja ponovo razmišlja o osvajanju Bijele kuće, jučer je napadnuta tijekom govora o recikliranju otpada i to - ni više ni manje negoli cipelom!

Naime, jedna žena iz publike bacila je na Clinton cipelu i umalo je pogodila u glavu. Dogodilo se to u hotelu Mandalay Bay u Las Vegasu, a bivša državna tajnica samo se izmaknula i nastavila pričati kao da se ništa nije dogodilo.

- Baca li to netko nešto na mene? Je li ovo dio Cirque du Soleila? - upitala je i dodala da nije bila svjesna kako govori o tako ''napetoj temi''.

Osiguranje je privelo ženu koja je izvršila napad, a ustanovljeno je da ona nije imala akreditaciju za prisustvovanje događaju.

Američki mediji podsjetili su da je identičan napad doživio i bivši predsjednik George W. Busha na kojeg je prosvjednik bacio cipelu u Iraku 2008. godine.

>>Hillary Clinton: Monica Lewinsky narcistička je luđakinja

Komentara 6

Avatar lustrismus
lustrismus
15:19 11.04.2014.

Koga koisnika sam ja to uvredio ili upotrebio psovku ako sam rekao da su trebali Clintonku gađati stolicom i to retkom . Zar je zabranjeno reći čime sve može da se gađa

IP
info_punkt
10:53 11.04.2014.

uh, šteta što je nije pogodilo... brzina je bila dobra, to bi bio čisti knock-down...

IP
info_punkt
09:31 11.04.2014.

"nije bila svjesna kako govori o tako napetoj temi..." ________ nije tema bila napeta, nego je samo javno pojavljivanje Hillary uvreda za inteligenciju i dignitet normalnog čovjeka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije