PROSVJED PROTIV COVID MJERA

Prosvjednici na Markovu trgu okružili zastupnika HDZ-a, doktora Karlića, i svađali se s njime

Prosvjednici svojim tijelima namjeravaju formirati bedem oko Markova trga, stigla je i policija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/25
15.12.2021.
u 11:04

– Koliko je djece u svijetu, bez drugih komorbiditeta, umrlo od COVID-19? – pitao je Andrija Klarić

Na Markovu trgu u tijeku je još jedan prosvjed protiv COVID potvrda i izmjena Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, a okupljeni su najavili da će svojim tijelima formirati bedem oko Markova trga. U međuvremenu, prosvjednici su HDZ-ova zastupnika Mladena Karlića okružili pred Saborom s mobitelima u rukama i zasuli ga pitanjima.

– Koliko je djece u svijetu bez drugih komorbiditeta umrlo od Covida? – pitao je Andrija Klarić i odgovorio da nije nitko – pišu 24sata.

Potom je Karlića, koji je krenuo objašnjavati da nije infektolog, pitao koji je "razlog za cijepljenje djece protiv nečega od čega nitko nije umro". Okruženi prosvjednicima koji su cijelu raspravu snimali, Klarić i Karlić nastavili su s raspravom oko djece i zaraze.

Inače, Karlić je doktor medicine i HDZ-ov član Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku u Saboru.

Komentara 15

DO
domazl
11:53 15.12.2021.

Zašto pes liže jajca? Zato, jer može.

NI
nina7x
14:48 15.12.2021.

Ovo vise nije pitanje medicine, nego inteligencije. Priznali su da i cjepljeni mogu oboliti i prenosit virus , a zadnih mjesec ipol ipak ih pustaju slobodno u bolnice. I onda kazu da potvrde stite.

PR
prokurator
14:37 15.12.2021.

sa jubito čitam vijesti, od tog mi se mozak plijesni! 🤣🤣🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije