početkom 2014.

Prvi regionalni TV program na području bivše Jugoslavije

tv, gledanje tv,televizor,daljinski
Thinkstock
05.09.2013.
u 12:14

Sporazum s CNN-om omogućit će i emitiranje odabranih sadržaja CNN-a, prevedenih na lokalne jezike

Program N1, prvi regionalni informativni program na području bivše Jugoslavije, bit će lansiran početkom 2014. godine za više od 15 milijuna gledatelja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

N1, partner CNN-a, u regiji će emitirati program iz tri velika informativno-produkcijska centra u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu, kao i iz lokalnih centara smještenih po gradovima čitave regije.

– Suradnja s CNN-om donosi nam dragocjeno iskustvo u području novinarstva, uredništva i pravljenja programa, kaže Brent Sadler, generalni direktor programa i najavljuje kako će televizija razvijati svoj specifičan sadržaj, zasnovan na vijestima iz regije, o kojima ćemo izvještavati iz tri glavna grada u isto vrijeme.

Sporazum s CNN-om omogućit će i emitiranje odabranih sadržaja CNN-a, prevedenih na lokalne jezike.

>> Radio televizija Vojvodine prestaje s radom

 

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crocro
18:07 26.02.2014.

Region u politici, region u estradi, region u informativnom programu, kud god se okreneš samo izvješća iz regiona (bez slovenije), samo me strah da ne budemo medijski blokirani od naših susjeda EU. Ja nemam osjećaja da smo mi članica EU, jednostavno zato što nema terminologije s područja EU, najviše se govori o regionu i zbivanja u regionu. Kad volite region i kada sanjate region, onda nam se i dogodio region. I tu nam je mjesto. Da li smo napravili vidljivi iskorak iz regiona u trenutku ulaska u EU? Ja taj iskorak ne vidim i imam osjećaj da se regiona nikako ne možemo riješiti, niti regiona niti Balkana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije