opasan sport

Pucao na golfera jer mu je lopticom razbio prozor na kući

golfgolf
Željko Tutnjević
08.09.2012.
u 10:21

Osumnjičenik je pušten uz jamčevinu od 40 tisuća dolara, a čeka ga izlazak pred sud zbog optužbi za napad smrtnosnim oružjem

Policija u gradu Rneo u američkoj državni Nevadi uhitila je muškarca (53) zbog sumnje da je upucao golfere nakon što mu je zalutala loptica razbila prozor, javlja AP. Golfera su zbrinuli liječnici i srećom, samo je lakše ozlijeđen. Ima lakše ozljede na ruci i objema nogama.

Susjedi osumnjičenog napadača kazali su policiji da su njihove kuće često "na meti" golfera. 

- Nevjerojatno. Pa ovo nije razlog da se puca na nekoga, kazao je jedan policajac dodajući kako je u službi već 25 godina i da je svašta vidio, ali ovakav slučaj mu je prvi. 

 Osumnjičenik je pušten uz jamčevinu od 40 tisuća dolara, a čeka ga izlazak pred sud zbog optužbi za napad smrtnosnim oružjem. 

Ključne riječi

Komentara 1

OL
olovka
11:21 08.09.2012.

Pucaj u degenerike koji terorisu cijeli svijet .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije