policija na terenu

Dramatična snimka: Pucnjava u Coloradu, ranjeni leže u trgovini i na parkiralištu

Pucnjava u Coloradu
Screenshot/Twitter
22.03.2021.
u 22:55

Interveniralo je desetak policijskih vozila, uključujući i SWAT jedinicu

Nakon dojave o pucnjavi u trgovini u Boulderu, državi Colorado, interveniralo je desetak policijskih vozila, uključujući i SWAT jedinicu. Prema posljednjim informacijama, napadač je još uvijek u trgovini. 

Snimke i fotografije prikazuju ranjene osobe koje leže u trgovini u kojoj se dogodila pucnjava i ispred nje na parkiralištu. Iz trgovine je izašao i jedan čovjek bez odjeće u lisicama. Čini se da mu je desna noga bila prekrivena krvlju. Preuzela ga je Hitna pomoć, piše CBS

Službenici su za ABC News potvrdili da je osumnjičenik otvorio vatru i na njih kada su stigli na mjesto događaja po dojavi. 

Policijska uprava upozorila je putem Twittera građane da se drže podalje od područja trgovine King Soopers. 

 Objavljen je i videozapis koji prikazuje policajce koji su opkolili trgovinu te koji na razglas govore osumnjičeniku da se preda

Prednja stakla na supermarketu razbijena su, no još uvijek nije postoji kako. Moguće je da ih razbio napadač, policija ili građani koji su htjeli pobjeći iz trgovine. 

Ključne riječi

Komentara 9

VI
vidum
08:53 23.03.2021.

Lassie se vraća kući. Ovakve scene su izvezli u cijeli svijet.

DU
Deleted user
05:08 23.03.2021.

Jasno da ce okrivit Trumpa. Nego mediji, zasto niste prenijeli 2 crnca koji su prije tjedan dana zapalili bijelca? Tesko je zamisliti gori zlocin. Index je blokirao moj komentar kao dezinformaciju iako mediji poput FoxNews i DailyWire su je prenijelli

ST
Stipan
23:40 22.03.2021.

Jeli opet Trump kriv...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije