NA AUTOBUSNOM KOLODVORU

Pucnjava u južnom Izraelu: U napadu ubijena žena, a 10 ljudi je ranjeno

Foto: Reuters
1/5
06.10.2024.
u 17:16

Izraelske snage sigurnosti širom Izraela su u stanju visoke pripravnosti zbog potencijalnih propalestinskih uličnih napada.

Naoružani napadač u nedjelju je otvorio vatru na autobusnom kolodvoru u izraelskom gradu Beershebi, ubivši pritom jednu ženu i ranivši desetero ljudi, objavile su hitne službe, dok su sigurnosne snage i dalje u stanju pripravnosti uoči godišnjice obilježavanja Hamasova napada na Izrael 7. listopada. 

Iz Zavoda za hitnu medicinu kazali su da je napadač ubijen. Očevidac koji se zatekao na mjestu zločina za N12 News je kazao da je vidio vojnike kako pucaju na napadača. Mediji su izvijestili da je pripadnik beduinske manjine u izraelskoj pustinji Negev. Policija pucnjavu smatra terorističkim napadom, no nije objavila pojedinosti o identitetu napadača.

Izraelske snage sigurnosti širom Izraela su u stanju visoke pripravnosti zbog potencijalnih propalestinskih uličnih napada uoči obilježavanja prve godišnjice Hamasova napada na jug Izraela prošle godine, nakon čega je započeo rat u Gazi.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Nemirna noć u Beirutu: Iznad grada dižu se oblaci dima, Izrael nastavlja s napadima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije