policija istražuje

Pucnjava u Pločama. Policija potvrdila da su ubijene dvije muške osobe

Šibenik: Nakon ubojstva u Vodicama  pucnjave je bilo i u Ražinama nedaleko od TLM-a
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
25.03.2022.
u 09:23

Navodno je uhićeni u bliskom rodbinskom odnosu s ubijenim.

Policija je jutros oko 8 sati na dvije različite lokacije na području grada Ploče pronašla dvije mrtve muške osobe za koje se sumnja da su preminule nasilnom smrću, priopćeno je iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Vrlo brzo nakon pronalaska tijela, oko 8,30 sati, policija je uhitila osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem i on se trenutno nalazi u prostorijama policije gdje će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje. Navodno je uhićeni u bliskom rodbinskom odnosu s ubijenim.

U Pločama se proširio glas da je ubijen 52-godišnji hrvatski branitelj, u gradu poznat kao skupljač željeza i ostalih sekundarnih sirovina, i još jedan 16-godišnjak.

Slijedi očevid kojim će rukovoditi Županijsko državno odvjetništvo i kojim će se utvrditi detaljnije informacije ovog događaj.

>> VIDEO Ubojstvo u Pločama: Ubijen branitelj (52) i maloljetnik, uhićena jedna osoba

Ključne riječi

Komentara 7

AN
androshek
09:26 25.03.2022.

Breaking news???...o jbte

DU
Deleted user
09:22 25.03.2022.

Jel opet stečajac popio metak ili okršaj oko sanduka banana?

KO
koziak
09:29 25.03.2022.

nije prošao kontenjer banana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije