Masakr u BiH

Puškom ubio troje ljudi, ranio dijete pa si pucao u glavu

puška
Tomislav Miletić/PIXSELL
28.12.2012.
u 22:03

Krvoproliće je počeo ubojstvom bratove žene M.Đ. (60). Zatim je otišao u stan, gdje je smaknuo bratića (39) i njegovu ženu (36), te je njihovu djetetu pucao u noge

Umirovljeni policajac Dragan Đokić večeras je u Loparama u Republici Srpskoj ubio troje ljudi, ranio dijete i pokušao počiniti samoubojstvo, piše Klix.

Krvoproliće je počeo ispred pošte, gdje je 56-godišnjak iz automatske puške ubio bratovu ženu M.Đ. (60). Zatim je otišao u stan, gdje je ubio bratića (39) i njegovu ženu (36), te njihovu djetetu pucao u noge. Nakon trostrukog ubojstva i ranjavanja djeteta sebi je pucao u glavu.

Još nije poznato kakvo je njegovo zdravstveno stanje nakon pokušaja samoubojstva. Dijete nije u životnoj opasnosti.

>>Nožem ubila supruga pred očima maloljetne kćeri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije