Dijeli lekcije

Putin: Europa nije ništa naučila iz napada Austro-Ugarske na Srbiju

Putin
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.08.2014.
u 18:01

- Rusiju nisu slušali. I ona je morala odgovoriti na izazov da bi zaštitila bratsku slavensku naciju - rekao je Putin.

Lekcije iz Prvog svjetskog rata podsjetnik su na posljedice situacije kad agresija, egoizam i nerazumne ambicije prevladaju nad zdravim razumom, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin odajući počast herojima Prvog svjetskog rata u Moskvi.

“U predvečerje Prvog svjetskog rata Rusija je učinila sve da se konflikt između Srbije i Austro-Ugarske riješi mirno, bez prolijevanja krvi. Ali Rusiju nisu slušali. I ona je morala odgovoriti na izazov da bi zaštitila bratsku slavensku naciju”, rekao je Putin.

>>U Rusiji stupio na snagu 'drakonski' antiblogerski zakon

>>Što se sve (ne) smije u Putinovoj zemlji?

Komentara 206

DU
Deleted user
18:39 01.08.2014.

Za Ukrajinci nisu Slaveni? A sto su Rusi radili Poljskoj i Poljacima? Koliko su ih ono pokokali u Katinskoj sumi? Koliko su pokokali Ceha, Slovaka, Poljaka u ime nekakve Kominterne? Koliko su Ukrajinaca izgladnjeli u dvadesetim i tridesetim godinama kada nisu pristali na kolektivizaciju? Naravno da je Europa puno toga naucila iz pogresaka u proslosti u pogledu Rusije. Zato i jesu danas tako oprezni. Jer tamo gdje ruski medo prodje, trava vise ne raste.....

ĆA
ćaćaća
18:12 01.08.2014.

al su je zaštitili :))

TH
than
18:16 01.08.2014.

A sam Putin izgleda nista nije naucio od Hitlera i Sudeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije