Ranko Ostojić:

'Do sada smo uspješno odolijevali valu imigranata, a tako će biti i dalje'

Ranko Ostojić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
20.08.2015.
u 10:41

Radi se o stotinama tisuća ljudi, rekao je Ostojić

Novinari su ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića pitali je li Hrvatska spremna za suočavanje s mogućim prelijevanjem imigrantske krize iz Srbije u Hrvatsku.

- Hrvatska već godinama odolijeva valu imigranata koji je počeo s arapskim proljećem (Tunis, siječanj 2011., nap. a.). Radi se o stotinama tisuća ljudi. Do sada smo to uspješno radili, a tako će biti i dalje - rekao je Ostojić.

>> Papa Franjo: Svi oni koji odbijaju primiti izbjeglice kao da su počinili ratni zločin

>> Slovačka: Primit ćemo samo kršćanske izbjeglice iz Sirije, nemamo džamije

Komentara 20

SL
_Slavonac_
11:06 20.08.2015.

Ostojiću, tebi ne vjerujem ni riječi.

MA
mare100
11:09 20.08.2015.

Čekaj kad im se zatvore rute koje vode prema EU iz Srbije za Mađarsku koliko ste uspješni i spremni.Budemo vidjeli?????

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
11:03 20.08.2015.

pronade li ti rankane,ko nacrta svastiku,dobro si to organizovo samo slabo ti ko povirova,srami se Zajedno sa svoim saucesnicima,niste vi sposobni za mocvaru,ta je mocvara preduboka za vas,a vi plitki i ne uspiste ,zalosni ste rankane zalosni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije