’Kraja rata za 24 sata’

Rat opisuje kao teritorijalni spor: I nova nada republikanaca DeSantis diže ruke od Ukrajine

16.03.2023.
u 17:55

Trump poručuje da je došlo vrijeme za dogovor Moskve i Kijeva i kako nema ništa protiv toga da Rusija preuzme okupirane dijelove susjedne države

Komentara 7

DU
Deleted user
23:46 16.03.2023.

izgleda da vecina na vecernjem nezna da obitelj biden ima svoje grabezljive ruke duboko u ukrainskom medu.samo cekajte da stracic ode sa ovog svijeta pa kad izadje na vidjelo sva perverzija te obitelji i posljedice na ukrainu. pa ta obitelj sa njime na celu koristi nato savez za osobne interese.

TR
trpimir2022
19:18 16.03.2023.

Republikanci bi mogli usporiti izbijanje 3. svjetskog rata. Posebno Trump, jer on je dovoljno lud stati na put planovima ratoborne elite.

HO
homofobic
18:44 16.03.2023.

Ljudi bez srca i duse kratkovidno popustaju Sotoni nadajuci se da je moguce zasititi pohlepna tigra zrtvujuci mu prste ali ne uvidaju da prstiju jedan ima samo deset pa potom na red dolaze ruke a onda i cio covjek. Sotoni i gladnom tigru se nesmije popustati jer rezultat je uvijek isti: katastrofalan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije