NEOBIČNE KOMBINACIJE

Reklame sa Super Bowla: Šerbedžija kao ruski mafijaš reklamira bombone

Rade Šerbedžija
Foto: Screenshot Youtube
1/2
03.02.2014.
u 08:38

Bob Dylan pojavljuje se u reklami za Chrysler

Super Bowl je najveći sportski događaj u SAD-u, no osim po sportu, obilježen je i glazbenim nastupima i reklamama.

Riječ je o vrlo skupocjenoj igri, pa ne iznenađuje da se u reklamama pojavljuju zvijezde poput Boba Dylana i Rade Šerbedžije. Kombinacije su pomalo bizarne, pa legendarni glazbenik izlizanim klišejima o američkom ponosu reklamira automobile Chrysler, a Šerbedžija, još jednom u ulozi ruskog mafijaša, bombone M&M.

>> Je li ovo najbolja Super Bowl reklama za pivo dosad?

Arnold Schwarzenegger u kostimu Björna Borga igra ping-pong i reklamira Bud Light, a tu je i Don Cheadle:

 

Popularni satiričar Stephen Colbert reklamirao je pistacije:

 

Kompilacija najboljih reklama s ovogodišnjeg Super Bowla:

Komentara 7

Avatar MK
MK
10:00 03.02.2014.

Kaze Zoran Milanovic u Albaniji da euoropa ima predrasuda prema Albancima... ...samo zaboravi - da upravo pudlica predsjednika republike, Rade Serbedžija u filmu "96 hours" glumeci albanskog vodu klana kriminalaca koji se drzi krvne osvete postavlja preko Hollywooda ovakve predrasude.de. ...moglo bi se redi da Rade Serbedžija glumi - a moglo bi se i reci da Rade Serbedžija pravi anti-albansku propagandu.

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
08:59 03.02.2014.

Rade Šerbedžija evidentno, pragmatično i transparentno Amerikancima predstavlja prednosti, kulturu i navike svog zavičaja u kojemu se mafijaši ruskog stila osječaju kao svoji na svome.

AF
afer
12:06 03.02.2014.

opa, maskirao se u Rusa, a da im kažemo tko je on???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije