Osudio istupe

Bernardić odgovorio oponentima u SDP-u

Davor Bernardić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
25.05.2017.
u 18:46

Pozivamo Vladu da odstupe i da idemo na prijevremene parlamentarne izbore, rekao je Bernardić

Rezultat lokalnih izbora je rezultat mojih prethodnika. To je jasno - poručio je danas predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

Bernardić je rekao da je Predsjedništvo SDP-a dalo punu potporu kandidatima u drugom krugu i osudilo istupe pojedinih članova koji su, kako je rekao, direktno nanijeli štetu kandidatima između dva kruga.

- Znate o kome se radi - rekao je Bernardić.

Davor Bernardić
1/66

- Jasno je da očito radimo i pokrećemo jačanje stranke koje smo pokrenuli kroz pristupanje izbornom ciklusu, političku akademiju Ivica Račan... Treba posebno reći da Hrvatska već mjesec dana nema imenovane ministre, stabilnu Vladu, i pozivamo Vladu da odstupe i da idemo na prijevremene parlamentarne izbore - rekao je Bernardić.

Osvrnuo se i na kritike na svoj račun koje dolaze iz njegove vlastite stranke.

- Na mene se ljute oni koji su izgubili od mene prije šest mjeseci na izborima - rekao je Bernardić.

Komentara 13

BR
Brandfackel2
19:26 25.05.2017.

Partija se raspada, nalazi se u financijskim mukama o kojima mediji ne zbore iako je to za hrvatski narod jedna od najljepših vijesti... SDP je ionako nepotreban na političkoj sceni jer njihov program trenutno u potpunosti ostvaruje Plenković.

Avatar mofo
mofo
19:48 25.05.2017.

Haha mora da je berni ubacen hdzovac, jel on normalan sdp u ovom trenutku na izbore...

KA
kacavenda
20:44 25.05.2017.

Raspashoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije