ČEKA SE NALAZ OBDUKCIJE

Vlasnik restorana na Dunavu objasnio zašto se tijelo sada pojavilo: 'Do temperature vode je'

N1
18.05.2022.
u 18:52

Srbijanska je policija obavijestila i oca nestalog Splićanina Nenada Periša koji je najavio kako će idućih dana otići u Beograd

Jutros je u Dunavu pronađeno tijelo mladića za kojeg se sumnja da je nestali Matej Periš, a ribar i vlasnik restorana na obali Dunava u Beogradu Renato Grbić objasnio je kako je moguće da je tijelo tek sada isplivalo na površinu zbog porasta temperature. 

- U vrijeme kada je (Matej) skočio, temperatura je bila nekoliko stupnjeva, tada tijelo može duže opstati. Zadnjih dana počele su temperature preko 25, 26 stupnjeva - kazao je Grbić za N1

Kako je voda postala toplija, tako je moguće i da je tijelo isplivalo oko 300 do 400 metara od mosta, objasnio je. 

Nalaz obdukcije i analize DNK-a još se čeka. 

- Dežurni zamjenik Višeg javnog tužitelja u Beogradu obavio je očevid na mjestu događaja i naložio obdukciju, toksikološke i analize DNK-a, kojima će se utvrditi identitet zasad osobe NN, kao i uzrok smrti. Ministarstvo unutarnjih poslova i Više javno tužiteljstvo u Beogradu će pravovremeno obavijestiti javnost o rezultatima spomenutih analiza koje obavlja Institut za sudsku medicinu - navelo je tužiteljstvo.

Srbijanska je policija obavijestila i oca nestalog Splićanina Nenada Periša koji je najavio kako će idućih dana otići u Beograd. 

>> VIDEO U Dunavu pronađeno tijelo mladića: Odjeća odgovara onoj koju je imao Periš, pronađen sat i mobitel

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kažemja
20:22 18.05.2022.

Poruka redakciji VL . Onemogućite komentare na ovakve potresne vijesti.Znam da nećete jer nemate ljudskosti.Sad me banirajte zauvijek.

JM
Jmjm
19:20 18.05.2022.

Kad eksplodira zuc tjelo ispliva na povrsinu a inace tone pod vodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije