Rješenje ukrajinske krize nadohvat je ruke i leži u neutralnosti Ukrajine, a ne u njezinu ulasku u NATO

19.02.2022. u 13:51

Finlandizacija je i put za cijelu Europu, koja treba novu istočnu politiku i novi detant, a ne konflikt i rat

Ključne riječi

Komentara 53

JA
jah
18:16 19.02.2022.

Kako Ukrajina može biti neutralna uz Rusiju koja joj je već okupirala Krim i aktivno pomaže okupaciju Donbasa? Kakva je to blesava ideja?

DA
DarkoIvica
19:20 19.02.2022.

Znači popuštanja Putinu koji samo uzima dio po dio? Sa nadom da će on u jednom trenutku reći da mu je dovoljno? Ajde malo proučite europsku povijest 30tih godina 20. stoljeća pa možda shvatite gdje takva politika vodi

OC
OCB
18:04 19.02.2022.

Romac, to bi bilo ispunjavanje ruskih nerealnih želja. Svaka zemlja ima pravo samostalno olučiti gdje su joj interesi pripadnosti. Putin želi baš to, neutralnu Ukrajinu, da može srati po njoj, kako mu se prohtije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije