Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u zatvoru

Robert Matanić izudaran ručnim utegom za vježbanje

Robert Matanić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
20.03.2015.
u 11:09

Nagađa se da ga je pretukao Dario Šišaković Šile, koji je na odsluženju 15-godišnje kazne zbog ubojstva profesorice Dijane Ćulibrk u Zagrebu 2011. godine

Policijska uprava varaždinska potvrdila je da danas da se u Kaznionici Lepoglava u četvrtak  u 11.35 sati dogodio incident. U krugu Kaznionice u Lepoglavi tijekom jutarnje šetnje 25-godišnji zatvorenik ručnim je utegom za vježbanje izudarao po glavi 37-godišnjeg zatvorenika.

Riječ je o Robertu Mataniću, koji je na odsluženju kazne od  35 godina zbog ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića. S teškim ozljedama glave prevezen je u Opću bolnicu Varaždin, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Očevid je obavio zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu uz pomoć policijskih službenika Policijske uprave varaždinske.

– Nastavlja se kriminalističko istraživanje kaznenog djela ubojstva u pokušaju – kažu u PU varaždinskoj. Nagađa se da ga je pretukao Dario Šišaković Šile, koji je na odsluženju 15-godišnje kazne zbog ubojstva profesorice Dijane Ćulibrk u Zagrebu 2011. godine.

>> Likvidator Ive Pukanića u zatvoru se sukobio s ubojicom Dijane Ćulibrk

Komentara 5

OK
okus
11:43 20.03.2015.

Cream de la cream.

OB
ObrenM
13:30 20.03.2015.

Da organiziramo akciju pomoci za lijecenje zatvorenog humaniste.

HL
hlibit
12:38 20.03.2015.

joooj,sirocek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije