još nema tijela djevojčice

Rodila majka Danke Ilić: Beba i ja smo dobro, a o Dankinom slučaju ne znam ništa

Danka Ilić
Foto: Društvene mreže
1/3
25.07.2024.
u 15:37

Za ubojstvo Danke Ilić osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot kod Bora

Majka ubijene djevojčice Danke Ilić iz Bora u Srbiji rodila je i na svijet donijela dječaka, objavio je Informer. Majka i dječak su dobro, a rođenje djeteta potvrdila im je sama Ivana Ilić, majka malene Danke. - Što se tiče Dankinog slučaja, ne znamo apsolutno ništa. Nemamo nikakvu informaciju, ja sam se porodila. Rodila sam sina, dobro smo beba i ja - kazala je Dankina Majka. 

Podsjetimo, sudbina Danke Ilić,  dvogodišnje djevojčice iz okolice Bora u Srbiji, četiri mjeseca je nepoznata. Toga 26. ožujka Danka je zajedno s majkom i starijim bratom bila u Banjskom Polju, selu nedaleko od Bora. U jednom trenutku Danka je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Tijekom proteklih četiri mjeseca u potragu za Dankom uključila se ne samo cijela srpska policija nego i vatrogasci, pripadnici Gorske službe spašavanja i brojni civili. Pretraženo je cijelo područje, ali od tijela malene Danke nema ni traga.

Za ubojstvo Danke Ilić osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot kod Bora. Očekivalo se da će tijekom svjedočenja Srđan Janković (50), jedan od dvojice osumnjičenih za ubojstvo i nestanak djevojčice Danke reći nešto da bi se moglo pronaći tijelo djevojčice, ali je umjesto toga došlo do novog šokantnog svjedočenja. Janković je svjedočio u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru, gdje je negirao da je počinio zločin 26. ožujka u Banjskom polju. 

Danka Ilić
1/40

 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
20:11 25.07.2024.

Nebute verovali, rodile su danas tri dekle v Čakovcu, četiri v Koprivnici, al ništ o tomu... Ma je, v krivoj su državi ti gradovi. A i nemaju ić v prezimenu dame-rodilje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije