PREVEZENO U BOLNICU

Romobilom udario i ozlijedio dijete pa pobjegao. Traži ga splitska policija

Građani poštuju novi zakon o obaveznoj kacigi za vozače električnih romobila
Neva Zganec/PIXSELL
29.11.2022.
u 18:59

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila rano poslijepodne na nogostupu Gotovčeve ulice i Zagorskog puta

Zasad nepoznata osoba poslijepodne je u Splitu vozeći romobil srušila i ozlijedila dijete, koje je prevezeno u bolnicu, gdje mu se utvrđuju ozljede, izvijestila je policija. Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila rano poslijepodne na nogostupu Gotovčeve ulice i Zagorskog puta.

Policija je pozvala svjedoke da se jave na telefon 021 504 010 ili 021 504 036 , a vozača romobila koji je sudjelovao u nesreći da osobno dođe u Postaju prometne policije Split na Put Plokita 81.

>> VIDEO Objavljeni detalji požara u centru Zagreba: Policija otkrila koga dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije