Sramota!

Rumunjski novinar od navijača Hajduka dobio šaku u glavu

Hajduk - Dinamo Bukurešt (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL, Nino Strmotić/PIXSELL
06.08.2010.
u 12:13

Nakon utakmice Hajduk - Dinamo Rumunj je s kolegama otišao u obližnji fast food Spužva Bob. Prišla mu je skupina od 5-6 navijača Hajduka. Dobio je batine jer je iz Rumunjske.

Rumunjski novinar 26-godišnji Dino Constantini neće boravak u Splitu zapamtiti samo po porazu njihova Dinama. Još jedna mu se neugodnost dogodila nakon utakmice. S kolegama je u petak, pola sata poslije ponoći, otišao u fast food Spužva Bob u Matoševoj ulici. Prišla mu je skupina od 5-6 nepoznatih muškaraca s navijačkim obilježjima Hajduka. Pitali su ga odakle je, on im je odgovorio da je iz Rumunjske, na što su oni fizički nasrnuli na njega.

Odmah su se potom udaljili. Rumunj je odbio liječničku pomoć iako je imao vidljiv hematom ispod oka. Policija traga za počiniteljima.

Splitska policija prije utakmice Hajduk - Dinamo privela je 26 osoba, svi su navijači Hajduka. Četvorica su privedena preventivno. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar lastan
lastan
13:12 06.08.2010.

Još bih i shvatio da su ga tukli da su ispali,a on ih \"provocirao\",ali ovako ,barem kako tu piše , iz čistog mira- nije mi jasno.Odnosno jasno mi je - budale su opća pojava i niti jedno selo, grad,država,narod od takvih nije cijepljen.

Avatar zanusi13
zanusi13
13:31 06.08.2010.

Uranile šljive ove godine, bolje da ste čovjeku dali breskve ili lubenice...

OB
-obrisani-
13:21 06.08.2010.

Šljive su skupe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije