Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sajam Design District u Rovinju – poslovna prilika za ponuđače namještaja i opreme za uređenje interijera i eksterijera turističkih objekata

Sajam Design District
05.07.2024.
u 08:15

Rovinj će i ove jeseni biti domaćin Sajma Design District, specijaliziranog događanja koje okuplja vodeće proizvođače namještaja, podova, vrata, prozora, tekstila i HoReCa programa. Ovaj poslovni sajam namijenjen je arhitektima, dizajnerima interijera i investitorima, pružajući jedinstvenu priliku za predstavljanje najnovijih proizvoda i inovacija.

Hrvatski turizam bilježi konstantan rast s predviđenim ulaganjima od preko 3 milijarde eura u narednim godinama, a specijalizirane manifestacije kao što je Design District su savršena prilika za ponuđače proizvodi i usluga. Na ovoj specijaliziranoj manifestaciji u Rovinju, izlagači direktno stupaju u kontakt s ključnim donosiocima odluka u industriji, prezentiraju svoje proizvode i usluge te ostvaruju značajne poslovne kontakte.

Pitanje sajmova u doba digitalizacije vrlo je aktualno, no ono što je iznimno važno je da postoji niz činjenica “za” sudjelovanje na sajmovima. Naime, osobni kontakt koji se ostvaruje između izlagača i potencijalnih kupaca, partnera ili investitora stvara dublju povezanost i povjerenje. Sajmovi pružaju priliku za jačanje postojećih i sklapanje novih poslovnih veza. Susreti s postojećim ili novim klijentima i partnerima u donekle „neformalnom“ okruženju omogućuju jačanje poslovnih odnosa i razgovor o budućim projektima pa tako ova vrsta susreta pomaže u izgradnju dugoročnih poslovni odnosa temeljenih na povjerenju i zajedničkim interesima.

Kao izlagač, imat ćete priliku za umrežavanje, razmjenu ideja i sklapanje novih poslovnih ugovora. Ne propustite priliku da budete dio ovog prestižnog događanja. Prijavite se danas i osigurajte svoje mjesto među vodećim imenima u industriji uređenja interijera.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije