TEŠKI POKUŠAJ UBOJSTVA

Sakriven iz kontejnera čekao da mu bivša supruga izađe iz crkve pa zapucao prema njoj

Očevid nakon pucnjave u Retkovcu
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/5
30.08.2022.
u 08:05

Čekao je da ona izađe iz crkve, a kada ju je ugledao zapucao je prema njoj. Pogodio ju je, no ona je srećom bila samo lakše ozlijeđena.

Ante Š. (79), državljanin BiH optužen je za teški pokušaj ubojstva svoje bivše supruge (77) i općeopasnu radnju, a optužnicu je protiv njega podigao  ŽDO Zagreb. Bivšu suprugu je Ante Š. pokušao ubiti u vrijeme dok joj se nije  smio ni približiti je imao zabranu  prilaska. Koju očito nije  poštivao.

Tereti ga se da se 27. ožujka u 9:50 sakrio iza kontejnera za smeće u Ulici Roberta Močiljanina. Čekao je da ona izađe iz crkve, a kada ju je ugledao zapucao je prema njoj. Pogodio ju je, no ona je srećom bila samo lakše ozlijeđena. Kako je pucao dok je oko nje bilo više ljudi, uključujući i djecu, optužen je i za općeopasnu radnju.

Ispaljeni hici oštetili su i pročelje obližnje obiteljske kuće, te parkirani automobil zagrebačkih oznaka. Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da se Anti Š. produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja. Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
08:36 30.08.2022.

smeće treba staviti u kontejner

PO
poluvodič
09:46 30.08.2022.

Coek preko 70 i još uvijek mu kita diktira život.. Eto šta je muško, jadno i ograničeno

ZA
zagabria8
09:21 30.08.2022.

Pokušava običaje prenijeti u RH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije