OSUMNJIČEN 69-GODIŠNJAK

Samozadovoljavao se na balkonu pred djecom, u tabletu mu našli fotografije gole djece

Baška, Krk
Borna Filic/PIXSELL
31.08.2021.
u 13:59

Nakon što je prijavljen i uhićen policija mu je pretražila kuću te je našla njegov tablet u čijoj je memoriji bilo više desetaka fotografija gole djece

Za zadovoljavanje pohote pred djetetom mlađim od 15 godina te iskorištavanje djece za pornografiju osumnjičen je 69-godišnji državljanin BiH, protiv kojeg je ODO Rijeka pokrenuo istragu.

Sumnjiči ga se da je  23. kolovoza 2021., na balkonu kuće na području otoka Krka, pred nekoliko djece, koja su bila u susjednoj kući, svjestan da se radi o djeci, činio, kako kaže tužiteljstvo, radnje namijenjene zadovoljavanju njegovog spolnog nagona.

Nakon što je prijavljen i uhićen policija mu je pretražila kuću te je našla njegov tablet u čijoj je memoriji bilo više desetaka fotografija gole djece. Nakon što je ispitan na tužiteljstvu 69-godišnjak je odveden pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci, a tužiteljstvo je zatražilo da ga se pritvori zbog opasnosti od ponavljanja djela te opasnosti od bijega. 

 

>> Pogledajte i ovaj video: Uvode se probni ispiti za petaše i osmaše, te probne mature!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije