ŽUSTRA RASPRAVA

SDP-ova zastupnica oštro reagirala na Grmojinu izjavu o LGBT propagandi: 'To je ljudsko dno'

Foto: PIXSELL
1/3
01.07.2021.
u 12:23

"Izradit ću antipedofilski paket u kojem ću predložiti strože kazne za pedofile, to će biti jedna od mojih zakonskih inicijativa. Jedan dio zakona će biti i zabrana LGBTQ propagande. Zašto bi se djeci to promoviralo?" upitao se Grmoja.

Saborska zastupnica SDP-a Mirela Ahmetović na Twitteru se osvrnula na jučerašnju izjavu Mostovog Nikole Grmoje o LGBT propagandi za koju tvrdi da se nameće djeci i maloljetnicima.

"Jedna od skandaloznijih izjava nekog saborskog zastupnika. Staviti u istu rečenicu LGBTQ i pedofiliju je huškanje na LGBTQ osobe. Skupljati glasove na ovome je znanstveno, stručno i ljudsko dno dna. Čini mi se da 2021. počinje borba za sekularnu Hrvatsku", napisala je Ahmetović.

Podsjetimo, zastupnik Mosta Nikola Grmoja sinoć je gostujući u emisiji Pressing na N1, među ostalim, govorio o LGBT propagandi za koju kaže da se nameće djeci i maloljetnicima. "Zašto bi se djeci promovirali određeni seksualni sadržaji, LGBT propaganda ili bilo što drugo? LGBT propaganda tvrdi da svatko ima pravo živjeti onako kako misli da je ispravno, ali ne moram ja, dok gledam Euro, biti izložen toj propagandi.

Svaka reklama je bila LGBT propaganda. Smatram, neovisno o mađarskom zakonu, da EU nema pravo uplitati se u zakonodavstvo država članica. Imamo građanski odgoj, kao i seksualni odgoj, proveden kroz različite predmete. Mađarski bih zakon trebao proučiti, no ako je za EU sporno da se djeci ne nameću određeni sadržaj i uvjerenja, koja se protive mojima, protiv toga sam. Smatram da će netko moći odlučiti tko je kada postane punoljetan. S 15 godina ne možete donijeti odluke o svom životu. Ne bih želio da netko nameće svoja uvjerenja", rekao je Grmoja u emisiji.

"Izradit ću antipedofilski paket u kojem ću predložiti strože kazne za pedofile, to će biti jedna od mojih zakonskih inicijativa. Jedan dio zakona će biti i zabrana LGBTQ propagande. Zašto bi se djeci to promoviralo?" upitao se Grmoja. 

 

Komentara 84

DP
d0m_p3r1gnon
12:44 01.07.2021.

Haha sad će se Mirela Ahmetović boriti za sekularnu Hrvatsku. Draga Mirela, vi ste u Hrvatskoj gosti, tako se trebate ponašati, previše si dajete za pravo da glumatate nešto nama Hrvatima!!!

RE
reborn
12:59 01.07.2021.

Grmonja je razumno i jasno objasnio što će staviti u zakon i s kojom namjerom. Ahmetović je ta koja je prema vlastitoj percepciji povezala LGBTIQ i pedofiliju (to Grmonja nije rekao!) te je prepoznala kako će takav zakon narušiti želje i tendencije LGBTIQ zajednice. Puna podrška Grmonji, kao i svim zastupnicima koji će podržati takav zakon (nije Most jedini).

Avatar ŠTO_DALJE
ŠTO_DALJE
12:44 01.07.2021.

Grmoja samo naprijed protiv pedera, lezbi i ostalih devijacija ljudske vrste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije