užas u sad-u

Sedmeročlana obitelj preminula od trovanja ugljičnim monoksidom, među njima troje djece

policija SAD
Reuters/PIXSELL
23.12.2021.
u 14:16

Laboratorijski rezultati uzoraka krvi također su potvrdili uzrok smrti, trovanje ugljičnim monoksidom, kazali su iz policije

Sedmeročlana obitelj, uključujući troje djece pronađeni su mrtvi ranije ovog tjedna u kući na sjeverozapadu Minnesote. Cijela obitelj preminula je od slučajnog trovanja ugljičnim monoksidom, priopćila je policija. U subotu je policija dobila dojavu od zabrinutih članova obitelji.  Laboratorijski rezultati uzoraka krvi također su potvrdili uzrok smrti, trovanje ugljičnim monoksidom, kazali su iz policije, piše CNN

Preminuli su Belin Hernandez (37) i njegova 34-godišnja supruga Marleny Pinto. Njihova djeca Breylin Hernandez (16), Mike Hernandez (7), Marbely Hernandez (5). Preminuli su i Eldor Hernandez Castilla, 32-godišnji brat  Belina Hernandeza, i nećakinja Mariele Guzman Pinto (19). 

Shannon Monroe iz policijske uprave Moorhead rekao je da u ovom trenutku nema naznaka kaznenog djela. "Osim ako ne pronađemo nešto drugo kasnije u istrazi, sada to ukazuje na nekakvu slučajnu situaciju", dodao je. 

Kako navodi policija kući su bila dva izvora ugljičnog monoksida, peć i vozilo parkirano u garaži. Istraga je u tijeku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije