Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJEN TREĆI JAVNI POZIV

Šef Vrhovnog suda profesor ili odvjetnik?

09.07.2021.
u 11:40

Kandidat mora biti po volji predsjedniku države, i biti prihvatljiv saborskoj većini

Komentara 33

Avatar THE_BOSS
THE_BOSS
12:32 09.07.2021.

znaci nema se srama...HDZ nikad nece dozvoliti da na celo vrhovnog ili ustavnog suda dode bilo tko osim njihovog covjeka jer bi mogla biti potvrdena presuda o udruzenoj zlocinackoj organizaciji........... Borit ce se do zadnje kapi krvi da do toga ne dodje..

ST
strahimir
14:36 09.07.2021.

kandidat mora biti po volji slučajnog kriminalca, jer mu je jasno da uskoro gubi imunitet, a materijala ima previše za više optužnica, znatno više nego za Sanadera.

Avatar NosoM
NosoM
12:00 09.07.2021.

Predsjednik RH predlaže Hrvatskom Saboru osobu za predsjednika Vrhovnog Suda. To piše u Ustavu RH, ponavljam, to piše u Ustavu RH. Onaj koji to shvaca zna da je Milanovic u pravu. Nikakav Zakon to ne može pobiti, osim ako to ne piše u samom Ustavu. Dakle pravo predsjednika RH je da predlaže po ustavu, ponavljam po ustavu kandidata za predsjednika Vrhovnog suda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije