Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sensation Tonic – novi proizvod iz Jamnice

Foto: Jamnica
1/6
24.06.2024.
u 11:04

Sensation Tonic novi je proizvod iz Jamnice, kojim se dodatno proširio asortiman ovog brenda koji trenutno broji četiri proizvoda, odnosno četiri različita okusa.

Sensation je osvježavajuće gazirano bezalkoholno piće s potpuno prirodnim aromama na bazi Jamnice koje spaja zanimljive okuse limete i kiwana, bazge i limuna, lubenice i limete, limunske trave, a od sada dolazi i u novom tonic okusu. Sensation Tonic je bezalkoholno osvježavajuće gazirano piće prepoznatljivog okusa klasičnog tonika, a razvijen je u Jamničinom modernom razvojno-istraživačkom laboratoriju.  

Foto: Jamnica

„U razvoj svake recepture ulažemo svoje znanje, iskustvo, ali i određenu dozu kreativnosti. Neprestano se prilagođavamo novim zahtjevima tržišta i preferencijama potrošača, a ujedno osluškujemo potrebe potrošača i kontinuirano pratimo svjetske trendove te radimo na inovacijama bilo vezanima uz okuse, pakiranja ili otvaranje novih kategorija“, istaknula je Sandy Lovković, direktorica razvoja i istraživanja u Jamnici. 

Foto: Jamnica

Sensation Tonic izvrsno je osvježenje za vruće ljetne dane, ali i sjajan saveznik u pripremi raznih koktela. Odlikuje ga gorko-sladak okus s daškom citrusa uz optimalnu  dozu gorčine koja gasi žeđ. Sensation Topic dostupan je u trgovinama i kanalu ugostiteljstva u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije