DR. BOJIĆ:

'Šešelj je ozbiljno bolestan, priče da je zdrav su gluposti'

Vojislav Šešelj
Foto: Reuters/PIXSELL
04.12.2014.
u 09:47

Bojić je najavio da se odluka o daljnjim koracima u liječenju očekuje tijekom sljedećih nekoliko dana

Vojislav Šešelj ozbiljno je bolestan, rekao je za Politiku dr. Milorad Bojić, koji koordinira rad peteročlanog tima liječnika koji je bio posjetio srpskog optuženika za ratne zločine u Haagu. Bojić je najavio da se odluka o daljnjim koracima u liječenju očekuje tijekom sljedećih nekoliko dana, prenosi Blic.

- Šešelj je ozbiljno bolestan, a priče da je zdrav i da mu nije ništa jesu gluposti i neću ih komentirati, ma od koga da dolaze - rekao je Bojić. Dodao je kako će liječnici nakon rezultata biopsije odrediti hoće li se odmah raditi operacija na jetri s kemoterapijom.

Šešelja, koji je optužen za teške ratne zločine tijekom rata u Jugoslaviji, Haaški je sud zbog bolesti privremeno pustio na slobodu u Srbiju. Odluka je naišla na zgražanje javnosti te je dovela do deklaracije Hrvatskog sabora i rezolucije Europarlamenta kojima se potez osuđuje, nakon čega je Haaški sud zatražio da ga se vrati u pritvor.

- Ništa nema tajnovitog u pogledu liječenja Šešelja. Utrostručene su vrijednosti tumor markera. Ima dvije metastaze na jetri i nađena su nova četiri polipa na debelom crijevu, od kojih je jedan karcinom - rekao je Bojić, dodajući da bi Šešelj, da je bio u Haagu, imao novi karcinom debelog crijeva koji bi metastazirao.

>> 'Milanovićev neodlazak u Beograd ne koristi nikome, a veseli Šešelja'

>> 'U Haagu sam činio sve da Milanu Babiću zagorčam život. Da nije bilo mene, ne bi se ubio'

Komentara 11

CY
cydonia
10:09 04.12.2014.

bolestan je, da. Ali u glavu

AA
aabbcc
10:24 04.12.2014.

Trebao bi ovaj sada malo okrenuti plocu, pa pricati kako je Hagg dobar i pravedan pa ga pustio na slobodu...hiiihaai.. !!!!!

DU
Deleted user
13:24 04.12.2014.

Dajte nekih veselijih vjesti, sada ste rastuzili vise od pola Hrvatske i cijeli sabor:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije