KUĆNI KONCERT

Seve je dobro predosjetila, bila je to predobra noć!

severina, koncert (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/16
20.10.2011.
u 21:07

Supružnici Robert i Željka, koja je Severinin koncert u dnevnom boravku osvojila u nagradnoj igri Narodnog radija, te njihovih troje djece dočekali su ono za što su se spremali danima prije

Ovo će biti dobra noć, predosjećam – grmjelo je na početku Severinina koncerta koji je u četvrtak navečer održan u obiteljskoj kući Grabovčevih u Šubićevoj 49 u Slavonskom Brodu. Supružnici Robert i Željka, koja je Severinin koncert u dnevnom boravku osvojila u nagradnoj igri Narodnog radija, te njihovih troje djece dočekali su ono za što su se spremali danima prije. Uz dvadesetak gostiju, rođaka i prijatelja obitelji Grabovac, te mnogobrojnih novinarskih ekipa, u, ispred i oko kuće te na okolnim balkonima, unatoč kiši, okupilo se barem deseterostruko više vatrenih obožavatelja najpopularnije hrvatske trudnice.

– Ovo je i za mene jedno novo iskustvo. Još nikada nisam održala koncert u nečijem dnevnom boravku. Iako je malo tijesno, oduševljena sam jer strašno volim biti blizu svojoj publici. Iako sa svojim orkestrom nastupam već dvanaest godina, u posljednja se dva mjeseca nismo sastajali pa nemojte zamjeriti ako budemo malo neuvježbani. Ja možda jesam iz Splita, ali sam u duši iz Slavonskog Broda – rekla je Seve nacionale,  koju su na koncertu dočekali crveni tepih, pozornica s barskim stolcem, reflektori, zaštitari, šareni baloni i vatromet. Moja štikla, Virujen u te, Djevojka sa sela, Gas gas...

Redali su se najpoznatiji hitovi koje su zajedno s poznatom pjevačicom pjevali svi okupljeni. Bez obzira što se radilo u kućnom tulumu, na koncert je dopremljena kompletna oprema kao da se radi o nastupu u sportskoj dvorani, pa su se u općoj gužvi i ludnici svi snalazili kako znaju i umiju. Bila je tu i bogata trpeza s pečenjem i kolačima, a da ozračje bude na visini svojim se dosjetkama cijelo vrijeme brinuo popularni Drele.

– Presretni smo. Severina je naša omiljena pjevačica, a njezin je dolazak utjecao i na našu popularnost. Posljednjih smo dana glavne face u školi – veseli su bili Nino (8), Vanja (10) i Matija Grabovac (11), kojemu je Seve posebnom pjesmom čestitala i rođendan.

Ključne riječi

Komentara 16

BU
budisvoj
23:33 20.10.2011.

Dabogda je čuvala Neva TOLLE...

PB
predrag borna
06:44 21.10.2011.

Cajka...

DU
Deleted user
22:55 20.10.2011.

Super mi je ova treća fotografija sa mikrofonom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije