NA PUTU PREMA KNINU

Šibensko-kninska policija objavila zašto su uhićeni Skejo i drugi branitelji

Split: Obilježena godišnjica 9. bojne HOS-a
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
05.08.2023.
u 11:51

Jutros su na ulasku u Knin uhićeni pukovnik Marko Skejo i veterani 9. bojne HOS-a, a sada se o incidentu oglasila i policija

U 7,58 sati na križanju državne ceste D-33 s cestom koja vodi u mjesto Biskupija, na postavljenom prometnom punktu gdje policijski službenici reguliraju promet prema gradu Kninu radi nesmetanog odvijanja proslave VRO Oluja, zaustavljena je kolona vozila koja je htjela nastaviti put prema Kninu tim pravcem umjesto alternativnim preko mjesta Biskupija, a koje pravce je policija i ranije najavila u javnosti.

Prvi vozač u koloni nije htio poslušati upozorenje i naredbu policijskih službenika već je pokušao proći punkt u čemu je spriječen, a nakon čega su ostali vozači blokirali obje kolničke trake ceste D-33.

Kako je iz Knina s lica mjesta javila naša reporterka Dea Redžić, pukovnik u miru Marko Skejo i suborci iz veteranske bojne Rafael Boban nešto prije osam sati zaustavili su se na križanju za Biskupiju i Knin, zakrčili cestu i snimali se, preusmjeravali automobile i ometali promet. Jednostavno su odbili do Knina ići cestom koja je bila otvorena za promet i probiti 'barikadu'.

Zbog spomenutog pravca i izbjegavanja rute preko BIskupije, koju policija najavi u svojim priopćenjima danima prije 'proslave' u Kninu, Skejo je već radio probleme, a sad je s 20-ak osoba završio u policijskoj marici. 

Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja osobe su dovedene u prostore policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje, javili su tijekom dana iz PU šibensko-kninske. 

 

 

 

Komentara 163

Avatar Ravnica1991
Ravnica1991
12:15 05.08.2023.

Covjeku koji se borio za Hrvatsku pod tim znakovljem se brani da dodje u Knin od onih koji se nisu nikad borili. Kome se jadnici imaju dodvoravati ?

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
13:40 05.08.2023.

Bijednički potez Plenković-Pupovčevog režima. Sramite se hdz-ovci!

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
12:19 05.08.2023.

Laž!Imate video zbog čega su zaustavljeni!Policajac im je rekel da tek nakon 14.00 sati mogu doć u Knin!Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije