pogođena stambena zgrada

Silovit izraelski napad u Libanonu, najmanje šestero mrtvih i troje ranjenih

Smoke rises from Kfar Kila, amid cross-border hostilities between Hezbollah and Israeli forces, as pictured from Marjayoun, near the border with Israel
Foto: KARAMALLAH DAHER/REUTERS
1/2
17.08.2024.
u 07:52

Napetosti su se u regiji povećale zadnjih tjedana nakon smrtonosnog napada na Golansku visoravan, za koji je Izrael optužio Hezbolah. Izrael je odgovorio ubojstvom visokog Hezbolahovog zapovjednika u predgrađu Beiruta.

Najmanje šestero ljudi je poginulo i troje ranjeno u izraelskom napadu na stambenu zgradu u gradu Nabatiehu na jugu Libanona, objavilo je u subotu libanonsko ministarstvo zdravstva. Napetosti su se u regiji povećale zadnjih tjedana nakon smrtonosnog napada na Golansku visoravan, za koji je Izrael optužio Hezbolah.

Izrael je odgovorio ubojstvom visokog Hezbolahovog zapovjednika u predgrađu Beiruta. Hezbolah je, kao i Iran, obećao da će se osvetiti Izraelu za atentat u Teheranu na Ismaila Haniju, političkog vođu palestinske militantne skupine Hamas.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Trump, Bieber, Gates, Sinatra: Možete li prepoznati sve zvijezde koje su se našle s 'one strane zakona'?

Smoke rises from Kfar Kila, amid cross-border hostilities between Hezbollah and Israeli forces, as pictured from Marjayoun, near the border with Israel
1/15
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije