UŽAS NA AUTOCESTI

Tragedija kod Rijeke: Izgorio BMW pa došlo do sudara s poginulom osobom. Vozači se zagledali u vozilo u plamenu?

Ilustracija
Nel Pavletic/PIXSELL
08.09.2024.
u 14:49

Prema podacima iz HAK-a, zbog prometne nesreće između čvorova Sveti Kuzam i Draga u smjeru Rupe vozi se jednim trakom, usporeno, u koloni od oko dva kilometra.

prometnoj nesreći, koja se dogodila u nedjelju u 10:55 nedaleko od Rijeke, na autocesti A7 između prometnih čvorova Sveti Kuzam i Draga, poginula je osoba, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske. Iz policije zasad ne iznose detalje prometne nesreće, a očevid na mjestu nesreće traje.

Prema neslužbenim i nepotvrđenim podacima, u nesreći su sudjelovala dva vozila. Očevidom rukovodi zamjenica riječke općinske državne odvjetnice. Prema podacima iz HAK-a, zbog prometne nesreće između čvorova Sveti Kuzam i Draga u smjeru Rupe vozi se jednim trakom, usporeno, u koloni od oko dva kilometra.

Novi list neslužbeno doznaje da je u prometnoj nesreći poginuo 85-godišnji vozač, i to nakon što se netko navodno zagledao u nesreću koja se dogodila nedaleko od toga mjesta. Naime, dvadesetak minuta prije njegove pogibije prvo je u potpunosti izgorio BMW. Vozač je bio dovoljno priseban te je zaustavio vozilo kad je čuo pucketanje. Parkirao je sa strane kraj autoputa te je izašao sa suvozačicom. Ubrzo se vatrena buktinja u potpunosti rasplamsala. Stigli su i vatrogasci, ali nisu mogli puno pomoći.

Spomenuti portal navodi da službeni uzrok nove nesreće s poginulom osobom još nije objavljen, a to će biti učinjeno po završetku očevida. Međutim, neslužbeno doznaju da je moguće da automobili u koloni koja se stvorila zbog intervencije vatrogasaca nisu prilagodili vožnju novim okolnostima. Za pretpostaviti je da je netko u koloni ispred naglo usporio, moguće se zagledavši u prizor uz cestu, a stradali vozač nije držao dovoljan razmak pa se zabio u auto ispred sebe.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Jedan od najljepših dvoraca nadomak Zagreba ima jezivu povijest, godinama je trunuo, a sada čeka renesansu

Ilustracija
1/48
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Asterix
Asterix
16:03 08.09.2024.

S ovakvim naslovom se ne može završiti osnovna škola.

LG
LG24Zg
15:18 08.09.2024.

Odlaziš u mirovinu? Vrati vozačku!

Avatar brons
brons
15:13 08.09.2024.

85 g i još vozi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije