uhićeni u splitu

Siniša Šošo i Velibor Momčilović istukli Antu Cigu Marinovića

siniša šošo (1)
Foto: PIXSELL
1/7
04.11.2012.
u 00:36

Iako je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu za obojicu tražilo pritvor kako ne bi ometali istragu i utjecali na svjedoke, sudac istrage ih je pustio da se brane sa slobode. Izrekao im je mjere opreza zabrane približavanja Marinoviću.

Siniša Šošo i Velibor Momčilović, nogometni menadžeri, uhićeni su u subotu u Splitu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda Anti Cigu Marinoviću, bivšem Hajdukovom kućnom majstoru, inače jednom od najboljih prijatelja izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Igora Štimca.

Nakon ispitivanja policija je Šošu i Momčilovića privela pritvorskom nadzorniku i kazneno ih prijavila zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Iako je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu za obojicu tražilo pritvor kako ne bi ometali istragu i utjecali na svjedoke, sudac istrage ih je pustio da se brane sa slobode. Izrekao im je mjere opreza zabrane približavanja Marinoviću.

Napad se dogodio još u četvrtak, međutim Marinoviću su, nakon što je prvi put otišao kod liječnika konstatirane lakše tjelesne ozljede. Dobio je udarce po glavi i prsištu. Naknadno, ispostavilo se kako je ipak teže ozlijeđen zbog čega su Šošu i Momčilovića uhitili.

Zašto su ga istukli, nije poznato. Momčilović je osuđen u velikom procesu protiv tzv. zločinačke organizacije. Šošo je bivši ili sadašnji menadžer brojnih zvijezda hrvatskog nogometa: Duje Čopa, Ante Rukavine, Mirka Hrgovića, Ante Vukušića...

Komentara 16

DU
Deleted user
10:39 06.11.2012.

@ neverane nije Linic omogucio ovim likovima da postanu to sto jesu, nego ADZ.

Avatar DucMan
DucMan
09:30 04.11.2012.

Nogometni menadžeri? Svašta!

VF
vferari
09:28 04.11.2012.

Postvlja se jedno jedino pitanje.Kada će nadležni prvosudni i organi gonjenja početi raščišćavati kriminal u nsh ?Dali čekaju da se dogodi neko veće zlo naprimjer ubojstv pa da onda konačno reagiraju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije