6 NAPADA U TJEDAN DANA

Širi se zastrašujuća snimka sukoba stranih radnika i skupine mladića: Jedan radnik završio s krvavom glavom

Foto: Privatna arhiva
1/3
20.08.2024.
u 23:18

Zagrebačka policija potvrdila je kako istražuje okolnosti ove snimke, dok je samo u posljednjih tjedan dana u Zagrebu zabilježeno šest napada na strane radnike

Snimka sukoba stranih radnika i skupine mladića u Zagrebu širi se po grupama i društvenim mrežama, u slučaju s kojim se trenutno bavi zagrebačka policija. Video, za koji se vjeruje da je snimljen na Jarunu, pokazuje dostavljače Wolta koji se prepiru s mladićima odijevenima u crno, a jedna fotografija koja kruži prikazuje i krvavo lice jednog stranog radnika. 

Snimka duga minutu i 21 sekundu pokazuje dostavljače kako dolaze na biciklima do skupine mladića u tinejdžerskim godinama. Jedan dostavljač već je stajao sa strane, a nakon kratkog vremena mladići su počeli bježati, dok je jedan kratko ostao stajati, pa i se i on dao u bijeg. Dostavljači su ga brzo sustigli, dok je on vikao na engleskom kako ''on nije ništa napravio'', dok su ga radnici uvjeravali kako je upravo on sve započeo. Što točno, nije poznato jer je snimka u tom trenu stala.

Foto: Privatna arhiva
 

Zagrebačka policija potvrdila je kako istražuje okolnosti ove snimke, dok 24sata pišu kako je samo u posljednjih tjedan dana u Zagrebu zabilježeno šest napada na strane radnike. U jednom napadu Indijac (27) je od ozljeda dvojca završio u bolnici, a većina napada dogodila se uz pljačku. Kratko se oglasio i Wolt, platforma za koju strani radnici rade sa snimke. 

- O ovom nemilom događaju saznali smo preko video snimke koja kruži društvenim mrežama. Tijekom ovog nemilog događaja naši partneri dostavljači bili su angažirani putem agregatora koji surađuje s našom platformom. Želimo jasno naglasiti da u potpunosti surađujemo s agregatorom i policijom, koja provodi istragu. S obzirom na to da je istraga u tijeku, slučaj ne možemo dalje komentirati. Oštro osuđujemo svaki oblik nasilja i čvrsto stojimo uz naše vrijednosti koje promoviraju sigurnost i poštovanje za sve. Zahvaljujemo javnosti na razumijevanju i strpljenju dok čekamo službene informacije i razjašnjenje okolnosti vezanih uz ovaj incident - poručili su.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 45

AN
antimareno
00:48 21.08.2024.

Uvijek nekako ispadne na kraju da su najveći krivci oni koji najglasnije viču Držte lopova. Policija još nema detalje, a neki imaju spremna detaljna priopćenja. Nešto mi je tu previše izrežirano.

Avatar tarana
tarana
09:12 21.08.2024.

Sirotinja ide trbuhom za kruhom.Sjetite se onoga dečka iz Osijeka što je ubijen u Irskoj jer je Slaven nekome tamo smetao zbog govora, izgleda...

AL
AlfaMike
07:36 21.08.2024.

“Naši dečki” su mladunčad hrvatske desnice kojima je zatrebalo novaca za pijaču prije tekme pa su mislili uzeti od dostavljača . Domoljublje iskazuju oblačenjem u crno, navijanjem za svoj klub,pjevanjem domoljubnih pjesama i imržnjom prema drugačijima . Ne pada imim na pamet sezonski posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije