Sisak

Policija traži vlasnika pontona

Policija moli za pomoć građana
Foto: Danijel Prerad
07.03.2018.
u 17:31

Policija poziva građane koji imaju korisna saznanja ili informacije o stvarnom vlasniku ovog pontona da ih dojave

Krajem veljače građanin je Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj dojavio da je prije otprilike dva mjeseca rijekom Kupom do mjesta Letovanić doplutao ponton nepoznatog vlasnika, koji se zaustavio na mjestu gdje je on imao privezan čamac. Doplutali ponton je privezao uz obalu te je objavom fotografija putem oglasa i društvenih mreža pokušao pronaći vlasnika, ali mu se nitko nije javio.

Policija poziva građane koji imaju korisna saznanja ili informacije o stvarnom vlasniku ovog pontona da ih dojave na broj telefona 044/560-104, 560-128 ili putem elektroničke pošte na adresu sisacko-moslavacka@policija.hr. Jednako tako građani korisne informacije mogu dati i u njima najbližoj policijskoj postaji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije