28.02.2014. u 14:00

Bacajući pogled u prošlost, zanimljivo je vidjeti da su mu vladajući, ma koji to bili, uvijek i bezpogovorno čuvali leđa, dok ga je oporba nemilice napadala

Zanimljiv, ali uistinu zanimljiv dosje o Bajićevoj "vladavini" podastrijeli su gledateljima informativci RTL-a. Podsjetili su nas, izvlačeći iz svoje godinama brižno čuvane arhive, na sve poteze sada već bivšeg državnog odvjetnika, kao i na kritike koje su mu tijekom godina upućivali čelnici vladajućih i oporbenih stranaka. Ovako, bacajući pogled u prošlost, zanimljivo je vidjeti da su mu vladajući, ma koji to bili, uvijek i bezpogovorno čuvali leđa, dok ga je oporba nemilice napadala. I tako u krug. Vrlo poučno, no nažalost, izgleda da uistinu samo oni jako pametni uče na greškama.

Većina nas uvijek i iznova nasjedne na stare trikove. Valjda bi, ako ništa drugo zbog zakona velikih brojeva, na vlast konačno trebao doći netko bez fige u džepu. Ali, i većina "običnih" ljudi svijetom hoda s figom u džepu pa kako onda od političara očekivati suprutno?! U Dnevniku Nove TV najbolje su pak minute rezervirali za kraj, odnosno sport. Napravili su sjajnu reportažu o stanju u domaćoj košarci s naglaskom na Cibonin poraz u Kupu. I pregled Lige Prvaka bio je zanimljivo složen s kratkim pregledom najatrktivnijih poteza, a poseban šlag na tortu bio je osvrt na Barcelonin lov na Dinamovog tinejdžera Alena Halilovića. Još jedan dokaz da u ovoj državi, bilo da je privatno bilo da je državno vlasništvo u pitanju, sve što vrijedi nepromišljeno raspodajemo. A kasnije se hvatamo za glavu i pjevušimo poznate Gibonnijeve stihove "Drugi puta ću pametnije".

PLUS

Niko Kovač uistinu hrabro odolijeva svim napadima, dobro se to vidjelo i u Rijeci gdje je izbornik ostao hladne glave unatoč bliskom susretu s Mamićem

MINUS

Iskritizirao je premijer novosti o Zakonu o potrošačima kako nedovoljne, i svejedno ga podržao, kao i svi njegovi ministri

>> Izbor Dinka Cvitana je nastavak Bajićeva rada

Komentara 2

KA
kafka
14:56 28.02.2014.

''Sjajan osvrt na Bajićev rad na RTL-u'' Nisam znao da je Bajić radio na RTLu. :-)) .

GO
golub
16:09 28.02.2014.

Osvrt na Bajićev rad koji je bio drugačiji od njegovog prethodnika Ortinsky, koji je pokušao vladajuće progoniti pa se kod izvještaja pred Saborom rasplakao da ništa nije mogao. Razlika Bajića je da ne ide protiv vladajućih lopova i ima njihovuu podršku i zaštitu. Dakle vrana vrani oči ne vadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije