akcija kod popovače

Sjeo za volan i krenuo na autoput s 3,34 promila, ulovila ga policija pa će sada sjediti u zatvoru

Dva vozila sudjelovala u prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Bregane
Tomislav Miletic/PIXSELL
14.08.2023.
u 13:50

Uhićen je te je zbog počinjenog prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu koji mu je rješenjem izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana i zaštitnu mjeru zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Čašica više ili u slučaju 52-godišnjeg vozača iz Dubrovnika flašica više nije ga omela da prošle nedjelje oko 20 sati sjedne za volan i svojim automobilom krene na autocestu A3 iako je bio mortus pijan. Koliko je daleko planirao stići, nije poznato, ali u pohodu ga je zaustavila ophodnja Policijske uprave sisačko-moslavačke.

- Policijski su službenici su u kontroli prometa kod čvora Popovača na A3 zaustavili automobil dubrovačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 3,34 promila upravljao 52-godišnjak - izvijestila je policija.



Uhićen je te je zbog počinjenog prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu koji mu je rješenjem izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana i zaštitnu mjeru zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od šest mjeseci.
Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
02:39 15.08.2023.

3.34 promila. Pa to je za bar 1 godina zatvora, i auto u drobilicu. a vozačka poništena. No to neće kod nas bit, jer se suci boje njihovog velikog tate. Da je to napravio u Americi, gadno bi prošao, ali naši praznoglavi, preplašeni suci su smotani ili podmićeni. Hrvatski su suci zakurac, samo pljačkaju sirotinju. Ali to će platiti sve u paralelnom svitu. Onda će osjetiti vatru i tamu te udarce i prizivat će materu. Zašto???

Avatar HajdukLika
HajdukLika
17:30 14.08.2023.

Autoput? Koji autoput? Je li onaj “bratstva i jedinstva”?! Pa valjda je na standardnom hrvatskom jeziku autocesta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije